”La multi ani, draga Marie!” @Restaurant Traian

Draga Marie

Restaurantul Traian va invită cu drag la prima petrecere a toamnei, care va încânta sărbătoriții zilei de 8 septembrie, zi în care celebrăm Naşterea Maicii Domnului, cunoscută în popor drept Sfânta Maria Mică. Muzica live, ospăţul tradiţional, degustarea de şampanie şi tombola cu multe premii atractive , vor aduna amintiri prețioase în albumul fiecărui invitat.

MENIU

Din ospăţul tradiţional pe care îl pregătesc bucătarii restaurantului pentru Sărbătoarea Toamnei, nu va lipsi delicioasa piftie, recomandată şi de nutriţionişti pentru conţinutul de grăsime sau carbohidraţi redus, şi plusul de proteine. Placinta cu brânză vă îmbie cu arome dulci la prima petrecere a toamnei, care va încânta sărbătoriții zilei de 8 septembrie. Despre vin se spune că este atât de sănătos încât ar trebui să se vândă şi în farmacii.. La prima petrecere a toamnei, vinul se va servi în regim open bar.

maria meniu

 

Cei mai norocosi participanti la serata dansanta organizata cu ocazia sarbatorii Sfintei Mării, pot castiga la tombola serii premii frumoase, oferite de catre partenerii evenimentului! Cofetariile LaRosa si Regalia va vor surprinde cu un tort delicios, Cramele Bucium Iasi va incanta cu doua sticle de sampanie. Unique Spa Center va invita la hammam si va ofera o sedinta gratuita pentru doua persoane, si o sedinta Aqua Gym.  Magenta Events va ofera cadou un aranjament floral inedit. Restaurantul Traian v-a pregatit un voucher cadou cu 20% reducere la orice masa organizata anul acesta. Premiere Deco vine in intampinarea participantilor la tombola cu un voucher cadou, cu ajutorul caruia puteti beneficia ulterior de serviciile acestora.

REZERVARE

Costul meniului este de 78lei/persoană. Celor ce poartă numele Maria, Marin, Mariana, sau alte derivate, le oferim 30% discountRezervări la: 0728/155.151

INFO

Restaurant Traian

Piața Unirii, nr.1.

Webrestauranttraian.ro

FBwww.facebook.com/restauranttraian.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: