”La multi ani!” pentru Dacia Logan

În urmă cu zece ani, la Palatul Parlamentului, în cadrul unui eveniment pentru presă si personalităti din spatiul public, Dacia lansa modelul Logan berlină. Unul dintre vehiculele prezentate la lansarea din România din 2 iunie 2004 pe scenă a revenit sub lumina bliţurilor si a camerelor video din presă, după ani. Vehiculul de culoare gri platine, dezvelit pe scenă la evenimentul de lansare, a fost prezentat jurnalistilor români si străini care au vizitat Centrul Tehnic de la Titu, în săptămâna 19-23 mai 2014, cu ocazia actiunii ”Dacia Tour”.

Acest circuit prin toate entitătile grupului Renault în România a fost propus jurnalistilor din tara noastră, dar si colegilor lor de breaslă din Algeria, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Franta, Elvetia, Italia, Olanda, Polonia, Marea Britanie, Maroc, Polonia, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia pentru a vedea cum a evoluat prezenta Renault în tara de origine a mărcii Dacia.

Jurnalistii au putut atât să analizeze comparativ Logan berlină fază 1 si noua Dacia Logan, într-o expoziţie de gamă, cât si să ruleze cu cele două modele pe pistele de Titu, pentru a constata ce îmbunătătiri au fost aduse la nivelul prestatiilor pentru client pe noul model sedan al gamei Dacia. Un arc peste timp care le-a făcut plăcere participantilor la eveniment, surprinsi să constate că, după 10 ani de zile, vedeta Dacia Logan străluceste ca si cum ieri ar fi iesit de pe banda de montaj de la Mioveni.

INFO

www.daciagroup.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: