La Little Texas, petreci asa cum iti doresti

revelion 2016-little texas

Petrece Revelion 2016 la Little Texas asa cum iti doresti! Poti alege oricare dintre cele trei variante propuse pentru adulti: atmosfera fascinanta si stralucitoare a cazinoului, o petrecere plina de energie, distractie si pasiune sau petrecerea plina de stralucire si nostalgie a celor mai frumosi ani. Copii vor avea parte de un Revelion numai al lor, cu un meniu specific.

Casino Royale Party – the luck strikes at midnight

Paseste in noul an intr-o atmosfera fascinanta si stralucitoare, plina de fastul si eleganta cazinoului! Sclipirile de cristal, luminile stralucitoare si detaliile decorative, completate de muzica plina de energie a trupei So What vor transforma seara intr-un spectacol memorabil, intregit de senzualitatea si exuberanta dansurilor sustinute de The Sky. Meniul special va fi o surprinzatoare incantare a simturilor, cu preparate fine si deserturi sofisticate, completand petrecerea eleganta.
Locatie: Glen Rose Ballroom; Pret meniu: 420 lei/persoana; Dress code: formal wear

Cowboys & Indians – the dance battle

Sarbatoreste intrarea in noul an cu o petrecere plina de energie, distractie si pasiune! Atmosfera Vestului Salbatic va fi cea care da tonul petrecerii, iar muzica asigurata de DJ Florin Daminescu este pretextul pentru un duel al dansului intreaga noapte. Dansatorii trupei The Sky sunt aliatii pentru buna dispozitie la trecerea dintre ani. Meniul texan autentic, cu preparate savuroase si cocktailurile explozive iti vor da puterea si dinamismul pentru un nou an.
Locatie: Restaurant Little Texas; Pret meniu: 290 lei/persoana; Dress code: casual/costumed

The Golden Years Party

Simte nostalgia si frumusetea celor mai frumosi ani intr-o petrecere plina de stralucire! Magia inceputului de an te va invalui intr-un décor elegant, cu lumina si culoare. Alaturi de cei dragi petrece Revelion 2016 in noua sala de evenimente de la Little Texas si lasa-te purtat de nostalgia muzicii de buna calitate si de gusturile ametitoare ale preparatelor rafinate. Spectacolul noptii va fi completat de momente efervescente de jazz si dans.
Locatie: Alamo Ballroom; Pret meniu: 350 lei/persoana; Dress code: formal wear

Masquerade Ball Party – Dress to impress and let’s have fun!

Alege-ti costumul preferat si pregateste-te pentru o petrecere plina de veselie, distractie si surprize!
Petrece Revelionul 2016 la Kids Roof Village, cel mai nou spatiu de joaca de la Little Texas. Dansuri sincron, concursuri, jocuri distractive, karaoke sunt doar cateva dintre momentele principale ale serii. Ai la dispozitie un spatiu de joaca modern si inovativ, cu jocuri electronice, labirinturi, pereti de catarat si multe alte atractii. Noul an va fi sarbatorit cu un meniu adaptat varstei, sampanie pentru copii si artificii.
Locatie: Kids Roof Village; Pret meniu: 120 lei/persoana; Dress code: costumed

REZERVARE

Petrece Revelion 2016 la Little Texas asa cum iti doresti! Detalii si rezervari: 0741.740.740

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-33

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

Fax: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

www.littletexas.ro

www.facebook.com/LittleTexas.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: