La Iulius Mall incepe distractia pentru studenti

Ești student și cu poftă de distracție? Iulius Mall Iași îți oferă nenumărate motive să îți petreci timpul liber la sesiuni prelungite de shopping și întâlniri cu prietenii. „Campus fun starts now” îți aduce șansa de a câștiga o excursie pentru patru persoane la concertul Gorillaz din Londra și peste 1.000 de premii care încurajează buna dispoziție.

Și la Iulius Mall Iași au început cursurile. De distracție! În perioada 13 – 29 octombrie 2017, îndrăgita destinație de shopping și petrecere a timpului liber desfășoară campania „Campus fun strats now”, care îți oferă șansa de a câștiga premii în ton cu pasiunea ta pentru muzică și divertisment.

Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de cumpărături în magazinele tale preferate din Iulius Mall Iași, în valoare de minimum 50 de lei, și să mergi la Centrul Info cu bonurile fiscale și carnetul de student vizat. Zilnic, primii 60 de participanți înregistrați electronic la campanie câștigă un premiu garantat: invitații la Cinema City, vouchere pentru jocuri de biliard la Club Viper, intrări la StarNet sau băuturi pe bază de cafea de la Teo`s Cafe.

Marele câștigător va fi desemnat prin tragere la sorți, în ultima zi a campaniei, și va fi premiat cu o escapadă alături de alți trei prieteni, la concertul Gorillaz, proiectul muzical care a cucerit tinerii din întreaga lume. Evenimentul se va desfășura pe 4 decembrie 2017, la Londra. Premiul include transportul cu avionul, cazarea pentru două nopți și bilete de intrare la concert pentru patru persoane.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: