La început de 2018, Teatrul Luceafărul pregătește noi surprize scenice

După ce au încheiat în forță 2017, cu un număr impresionant de spectatori care au vizionat în decembrie producția de sezon (L-am visat pe Moș Crăciun a înregistrat peste 12.000 de spectatori!), artiștii s-au apucat deja de treabă și repetă intens pentru o nouă premieră, programată la finele lui ianuarie.

Este vorba despre un titlu de afiș așteptat cu mare interes de toate categoriile de vârste: FRUMOASA ȘI BESTIA, cu Ioana Iordache și Dragoș Maftei în rolurile titulare.

Regia îi aparține lui Ion Ciubotaru, scenografia, Vioricăi Perju, coregrafia, Victoriei Bucun. Dramatizare este realizată de Călin Ciobotari, iar în distribuție apar actorii Viorel Vârlan, Aurelian Diaconu, Raluca Pintilie, Elena Zmuncilă, Gabriela Andrei, Camelia Dilbea, Beatrice Volbea, Iulia Deloiu Trif, Claudiu Gălățeanu.

Biletele pentru premiera din 28 ianuarie (ora 11,30, sala mare) s-au pus deja în vânzare (la casieria Teatrului sau pe www.bilet.ro. Preț bilet – 14 lei).

Săptămâna viitoare va fi lansată etapa de înscriere a trupelor de teatru școlar pentru “Hai la teatru!”, unul dintre primele Festivaluri de acest gen din România, ajuns în 2018 la ediția a XII-a.

Programat pentru 20 și 21 martie, de Ziua Mondială a Marionetei și Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret, sărbători globale din calendarul UNESCO, evenimentul va aduce în lumina reflectoarelor elevi talentați din județul Iași care iubesc arta teatrului și i se dedică și din postura de artiști amatori.

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi
Fondat: 1949, Finanţator: Consiliul Judeţean Iaşi

Adresa: str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web: www.luceafarul-theatre.ro‎

FB: www.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: