La Iasi: Romania – Germania, al patrulea meci din Cupa Europeana a Natiunilor

IMG_5891marianBurlacu

Nationala de rugby a Romaniei se pregateste pentru cea de-al patrulea meci din Cupa Europeana a Natiunilor. Stejarii vor intalni pe 12 martie, la Iasi, pe stadionul ”Emil Alexandrescu”, Germania, un meci ce va avea loc de la ora 14:00 si va fi transmis in direct de Dolce Sport 1.

Pentru acest meci, staff-ul tehnic al echipei nationale a convocat un lot de 30 de jucatori, 16 inaintasi si 14 jucatori de treisferturi.

De remarcat este prezenta in lot a lui Ovidiu Tonita, cel care si-a anuntat retragerea din rugbyul de performanta la Cupa Mondiala din 2015, din Anglia, dupa meciul cu Irlanda, cand a marcat un eseu. De altfel, meciul de la Iasi, cu Germania, va fi meciul oficial de retragere al jucatorului de linia a treia, poreclit “Autobuzul din Carpati”.

Lotul extins al Romaniei:

Pilieri: Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), Paul Rusu (Stiinta Baia Mare), Mihai Dico (Stiinta Baia Mare), Cosmin Manole (Dinamo), Horatiu Pungea (Oyonnax)

Taloneur: Andrei Radoi (Timisoara Saracens), Otar Turashvili (Colomiers), Eugen Capatana (Timisoara Saracens)

Linia a II-a: Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), Johan Van Heerden (Stiinta Baia Mare), Marius Antonescu (Tarbes)

Linia a III-a: Viorel Lucaci (CSA Steaua Bucuresti), Vlad Nistor (Castres Olympique), Andrei Gorcioaia (Valence d’Agen), Stelian Burcea (Timisoara Saracens), Ovidiu Tonita (Carcassonne)

Treisferturi:

  • Mijlocasi la gramada: Valentin Calafeteanu (Timisoara Saracens), Tudorel Bratu (Dinamo), Alexandru Tigla (CSM Bucuresti)
  • Mijlocasi la deschidere: Jody Rose (Timisoara Saracens), Ovidiu Melniciuc (U Cluj)
  • Centri: Paula Kinikinilau (Timisoara Saracens), Florin Ionita (CSA Steaua), Florin Vlaicu (Calvisano), Ionut Balaban (CSS Barlad)
  • Aripi: Adrian Apostol (Stiinta Baia Mare), Madalin Lemnaru (Timisoara Saracens), Stephen Shennan (Timisoara Saracens)
  • Fundasi: Catalin Fercu (Saracens), Sabin Stratila (CSA Steaua Bucuresti)

Nationala de rugby a Romaniei a castigat toate cele partide disputate in acest sezon al Cupei Europene a Natiunilor, 39-14 cu Portugalia, 21-18 cu Spania si 30-0 cu Rusia.

INFO

frr.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: