”La Conac”, prima întâlnire din cadrul proiectului ”Dor de familie”

afis-dor-de-familie

Proiectul Dor de familie s-a născut din dorința de a oferi un cadru în care să se stimuleze dialogul activ, schimbul de informații și găsirea de soluții pentru eventualele probleme care apar în cadrul unei familii. Tinerii participanți, căsătoriți sau necăsătoriți, au arătat un viu interes față de valorile și frumusețea familiei firești, redescoperite în special în cadrul atelierelor desfășurate la Iași în perioada 1 – 7 iunie 2015, în cadrul Săptămânii pentru familie și dedicate nevoilor relaționale ale copilului.

Întâlnirile vor avea loc lunar, într-o locație care are drept scop înlesnirea comunicării dintre participanți prin asigurarea unui ambient plăcut, tradițional românesc – restaurantul La Conac.

Prima întâlnire va fi joi, 25 iunie, de la ora 19:00 și le vom cunoaște chiar pe gazdele noastre, Daniel și Ramona Gorbănescu, părinții a doi copii minunați. Îți este dor de familie? Vrei să știi ce bucurii sau ce greutăți au întâmpinat invitații noștri, cum a evoluat relația lor? Vino la întâlnirile noastre și vei afla din secretele familiei românești.

Viziunea: Familia autentică pierde din frumusețe dacă valorile ei nu sunt arătate în mod constant tinerilor din societatea în care trăim. Mulți tineri cred că ceea ce este firesc este și cunoscut. Își însușesc sau își construiesc, în mod automat, anumite idei despre familie, care nu sunt întotdeauna conforme cu realitatea.

Scopul: Vom oferi tinerilor un cadru în care să își poată verifica percepțiile despre familie în dialog cu invitații noștri care pot împărtăși din experiența lor de soț și de soție, de mamă și de tată.

Publicul: Ne adresăm tinerilor necăsătoriți cu vârsta între 20-35 de ani, care doresc să descopere cât mai multe aspecte reale din viața unei familii cu experiență. De asemenea, o altă categorie de public este cea formată din cupluri de tineri căsătoriți, care, aflați la început de drum, sunt interesați să afle aspecte concrete ce pot fi puse în practică pentru a îmbunătăți și a dezvolta armonios relațiile din familie.
Asociația Familia Tradițională

PROGRAM

  • 25 iunie, ora 19 – restaurantul „La Conac”
    Invitați: proprietarii restaurantului „La Conac”, Daniel și Ramona Gorbănescu, părinții a doi copii.
    Întâlnirile lunare la restaurantul „La Conac” vor continua în luna august, când vom avea invitată familia Nicolae și Florina Grumăzescu.

INFO

Asociația Familia Tradițională

E-mail: asociatiafamiliatraditionala@gmail.com

Web: www.familiatraditionala.ro

FB: AsociatiaFamiliaTraditionala

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: