La ceardacul cu Merinde alese

Grupul Fun&Food Iasi şi Gazda evenimentului, Casuta Naturii are invitaţi de seama: pe Tanti Gica alături de bunătăţile delicioase de la Pofta Focului şi … Branzeturi Viofanny cu roţile lor consacrate şi nemaiîntâlnite de caşcaval.

Veti avea la degustat, dar şi la vânzare – produse de brânză din Săveni – Caşcaval, brânză de bruduf, caş, urdă şi specialităţile de ruladă delicioase alături de deja bine-cunoscutul Buric de Săveni. Tanti Gica Neamtu va va Încânta cu adjica, zacuşti felurite, tocane aburinde şi păstrămuri şi mezeluri alese din cărniţe crescute – aşa cum făceau străbunii noştri.

Spiridusi Din Casuta Naturii va vor pregăti nişte pacheţele şi nişte gustărele Ghiduşe şi bineînţeles… toate vor fi verificate, atestate şi aprobate de Nutria Nutriţionistă de la Nutrigo.

Fără adăugiri, fără chimicale, toate preparate şi aşezate cu mult suflet – tocmai pentru a vă pregăti o super masa tradiţională sănătoasă de Dragobete, alături de aleşii inimilor voastre!

  • 24 Februarie, intre orele 12.00 – 18.00
  • 25 Februarie, intre orele 09.00 – 13.00

Sărbătoreşte Dragostea Româneşte cu produse şi merinde alese – aşa cum făceau străbunii noştri odinioară…

Intrarea este bineînţeles Gratuită!

 

Nutria Nutriţionistă de la Cabinetul de nutritie si dietetica medicala Nutrigo mentioneaza ca toate produsele si producatorii lor sunt atestati, verificati si autorizati conform legilor in vigoare de autoritatile desemnate. ( www.nutrigo.ro )

INFO

Casuta Naturii

Iasi, Sos. Pacurari, nr. 158, bl. 591(langa Banca Transilvania)

Fun&Food

www.funandfood.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: