”L-am visat pe Moș Crăciun”, spectacolul de sezon la Teatrul Luceafărul!

Pe afișul de sezon al Teatrului “Luceafărul” titlul preferat este L-am visat pe Moș Crăciun, o producție pentru publicul de toate vârstele. Anticipând cu mijloacele teatralității atmosfera sărbătorilor de iarnă, perioadă spre care privim nerăbdători cu toții, spectacolul este realizat de regizorul Constantin Brehnescu.

  • joi, 20 decembrie 2018, ora 10:00 – sala mare a Teatrului Luceafarul
  • duminica, 23 decembrie 2018, ora 11:30 – sala mare a Teatrului Luceafarul

Seniorul artistic la echipei de la “Luceafărul”, Constantin Brehnescu reușește să țină pasul cu evoluția în timp a personajului central al lunii decembrie, Moș Crăciun, adaptându-i povestea la preferințele de azi ale tinerei generații. “Nu există om care să nu-l fi visat pe Moș Crăciun, acest fabulos personaj care în imaginarul nostru e obligat să ne aducă bucurii, indiferent de condiția socio-economică a momentului.

De această dată, povestea noastră cu Moș Crăciun se îmbogățește cu personaje din literatura universală, iar împreună ne vor livra în avans, prin intermediul teatrului, bucuria de care avem nevoie cu toții, în fiecare moment, dar mai ales în prezent.”, precizează regizorul Constantin Brehnescu.

Scenografia spectacolului este realizată de Viorica Perju, muzica, de Radu Ștefan, iar dansurile, de Cristina Todi. În distribuție îi puteți urmări pe actorii Cristian Gheorghiu (Tatăl), Ileana Ocneanu (Mama), Iulia Deloiu Trif (Băiatul), Camelia Dilbea (Fata), Beatrice Volbea (Vulpea), Claudiu Gălățeanu (Motanul), Aurelian Diaconu (Moș Crăciun), Ionela Arvinte, Gabriela Andrei, Elena Zmuncilă, Cristian Gheorghiu, Emanuel Florentin, Dragoș Maftei (grupul Clovnilor, Stafiilor și Mexicanilor).

Spectacolul L-am visat pe Moș Crăciun poate fi vizionat atât în timpul săptămânii (programul exact poate fi consultat pe pagina web a Teatrului), cât și în fiecare din duminicile viitoare, adică pe 9, 16 și 23 decembrie, de la ora 11,30, la sala mare.

BILETE

Prețul unui bilet este 12 lei (duminica) și poate fi achiziționat de la casieria Teatrului sau de pe platforma www.bilet.ro. Spectacolul poate fi cumpărat și de companiile care doresc să ofere un cadou inedit angajaților și copiilor acestora.

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi
Fondat: 1949, Finanţator: Consiliul Judeţean Iaşi

Adresa: str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web: www.luceafarul-theatre.ro‎

FBwww.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: