Kylie Minogue

A fost deseori comparata cu Madonna. S-a spus despre ea ca e o adevarata diva pop. Are la activ o multime de piese de top si albume care s-au vandut in milioane de exemplare. Doamnelor si domnilor, astazi la Power Play o sarbatorim pe Kylie Minogue.

Photo by Dave Hogan/Hulton Archive/Getty Images

In 2004 s-a lansat un al doilea Best Of, intitulat “Ultimate Kylie”, ce continea si cateva piese noi, apoi Kylie Minogue a plecat intr-un turneu urias in jurul lumii. Scena, decorurile, dansatorii, luminile si sunetul, totul a fost incarcat in 12 tiruri pentru a impresiona fanii din toata lumea, insa pe 17 Mai 2005 artista a fost diagnosticata cu cancer la san si a trebuit sa intrerupa turneul. Dupa ce operatia a fost una de succes iar refacerea aproape completa, Kylie a iesit in 2006 in lumina reflectoarelor pentru a anunta ca-si va continua periplul mondial pentru a nu-si dezamagi fanii. Mult-mediatizatul comeback s-a produs la sfarsitul lui 2007 cand Kylie si-a lansat cel de-al 10-lea album de studio, “X”, prilej cu care a plecat intr-un turneu european, KylieX2008, unul dintre cele mai scumpe din istoria muzicii. Albumul “Aphrodite” din 2010 a debutat pe locul 1 in Marea Britanie si a promovat singleluri care s-au clasat in fruntea topului Billboard. “All the Lovers”, “Get Outta my Way”, “Better than Today” sau featuringul cu Taio Cruz la piesa “Higher” au dus-o din nou pe Kylie in prim plan. In 2012, cei 25 de ani de cariera au prins-o pe Kylie ocupata cu turneul K25, cu roluri in productii pentru marele ecran si cu un nou material greatest hits, intitulat “The Best of Kylie Minogue”.

O ascultam azi pe Kylie Minogue la Power Play cu piesa “On a Night Like This” !

Vlad Trifan, realizatorul rubricii Power Play de la Nord Est FM, 100,4. Power Play – on air la Nord Est FM, de luni pana duminica: 07.24, 09.24, 11.24, 13.24, 15.24, 19.24, 21.24.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: