Kudos Tour la Iasi (GALERIE FOTO)

Nu exista sentiment mai placut decat sa te simti acasa oriunde ai fi! Pentru Kudos Beach si Cyclic Agency, acesta a fost primul cadou primit de la ieseni inca din prima zi a pregatirilor pentru Kudos Tour 1 Martie 2014.

Locatia ideala din Ciric, echipa ieseana infratita pentru acest eveniment cu echipa de traditie Kudos, si cei peste 1500 de entuziasti care au raspuns afirmativ la invitatia de a petrece o noapte exploziva, au transformat primul episod Kudos Tour intr-un succes impresionant!

Dance floor-ul a fiert sub picioarele dansatorilor neobositi incepand cu ora 23 pana a doua zi dimineata, mult dupa rasaritul soarelui. Anotimpul renasterii  a fost inceput asa cum se cuvine: cu energie debordanta, cu ritm ametitor, si cu atmosfera magica ce le-a legat pe toate la un loc.

DJ-ii invitati: Mano si Azteca- rezidenti Kudos Beach; Andrey Pushkarev si Oxia-reprezentantii internationali; au trait la acceasi intensitate cu publicul acest eveniment in premiera, fiind prezenti pe tot parcursul serii si sarbatorind intalnirea alaturi de fani si prieteni. Andrey Pushkarev a avut un motiv in plus  sa o faca: in timpul setului a fost surprins de un tort facut special pentru el si de urarile de La multi ani! strigate de intregul Ciric intr-o suflare! Visuals by Visual Playground

Nebunia continua cu evenimentele deja programate din cadrul Kudos Tour: 6 iunie in Bucuresti si 4 octombrie in Timisoara!

De peste o decada, Kudos Beach e gazda perfecta pe litoral pentru cei ce apreciaza muzica buna si party-urile originale. Din 2014 Kudos Beach si Cyclic Agency provoaca intreaga Romanie! Si Romania, incepand cu Iasi-ul, a depasit orice asteptare! 3 orase – 3 evenimente unice Iasi, Bucuresti, Timisoara!

GALERIE FOTO

INFO

Kudos Beach & Cyclic Agency

EVENT: 0721381922    PR: 0728542400

facebook.com/kudos.beach.club

kudos.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: