Kudos Tour la Iasi (GALERIE FOTO)

Nu exista sentiment mai placut decat sa te simti acasa oriunde ai fi! Pentru Kudos Beach si Cyclic Agency, acesta a fost primul cadou primit de la ieseni inca din prima zi a pregatirilor pentru Kudos Tour 1 Martie 2014.

Locatia ideala din Ciric, echipa ieseana infratita pentru acest eveniment cu echipa de traditie Kudos, si cei peste 1500 de entuziasti care au raspuns afirmativ la invitatia de a petrece o noapte exploziva, au transformat primul episod Kudos Tour intr-un succes impresionant!

Dance floor-ul a fiert sub picioarele dansatorilor neobositi incepand cu ora 23 pana a doua zi dimineata, mult dupa rasaritul soarelui. Anotimpul renasterii  a fost inceput asa cum se cuvine: cu energie debordanta, cu ritm ametitor, si cu atmosfera magica ce le-a legat pe toate la un loc.

DJ-ii invitati: Mano si Azteca- rezidenti Kudos Beach; Andrey Pushkarev si Oxia-reprezentantii internationali; au trait la acceasi intensitate cu publicul acest eveniment in premiera, fiind prezenti pe tot parcursul serii si sarbatorind intalnirea alaturi de fani si prieteni. Andrey Pushkarev a avut un motiv in plus  sa o faca: in timpul setului a fost surprins de un tort facut special pentru el si de urarile de La multi ani! strigate de intregul Ciric intr-o suflare! Visuals by Visual Playground

Nebunia continua cu evenimentele deja programate din cadrul Kudos Tour: 6 iunie in Bucuresti si 4 octombrie in Timisoara!

De peste o decada, Kudos Beach e gazda perfecta pe litoral pentru cei ce apreciaza muzica buna si party-urile originale. Din 2014 Kudos Beach si Cyclic Agency provoaca intreaga Romanie! Si Romania, incepand cu Iasi-ul, a depasit orice asteptare! 3 orase – 3 evenimente unice Iasi, Bucuresti, Timisoara!

GALERIE FOTO

INFO

Kudos Beach & Cyclic Agency

EVENT: 0721381922    PR: 0728542400

facebook.com/kudos.beach.club

kudos.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: