Krypton Unplugged a lansat la Rock FM piesa „Am uitat cum arăți”

Krypton Unplugged a lansat la Rock FM piesa „Am uitat cum arăți”Cristi Hrubaru l-a avut luni invitat în studioul Rock FM pe Gabi Nicolau ‘Guriță’, vocalul trupei Krypton, care a lansat în premieră single-ul „Am uitat cum arăți”, de pe albumul „O parte din noi”, a cărui lansare va alea loc pe 9 mai.

„Facem o figură nouă. Am ‘reinventat’ unplugged-ul în forma Krypton. Dincolo de Krypton Reunion –  care ființează în continuare și cântă rock-ul pe care îl știm cu toții, am făcut un proiect cu Eugen Mihăescu, împreună cu invitata noastră Teodora la violă, care se numește Krypton Unplugged”, a povestit Gabi fanilor.

„Ajungem în spații mai mici, mai aproape de public, cu aceleași piese binecunoscute ale Krypton-ului, mai vechi sau mai noi, interpretate tot în maniera noastră, dar mai calm”, a povestit el.

Artistul a declarat că trupa va lansa noul album pe 9 mai. Evenimentul va fi urmat de concerte pentru românii din străinătate și, probabil, de un turneu în țară la toamnă.

„În diaspora există în permanență o sete și un dor de casă. Există artiști din România care abia mai ajung în țară, stau mai mult pe acolo. O să încercăm din toamnă să plecăm și în Statele Unite, și în Canada”, a afirmat invitatul la Rock FM.

INFO

trupakrypton.blogspot.com

www.krypton.ro

www.facebook.com/krypton.trupa

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: