KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Industria aeriană se confruntă în prezent cu una dintre cele mai dificile perioade a ultimilor ani. Dincolo de criza sanitară indusă de răspândirea COVID-19 în lume, întreaga echipă a companiei KLM lucrează pe de o parte la repatrierea tuturor cetățenilor olandezi aflați în prezent în alte țări, dar și la menținerea unui nucleu critic de zboruri și destinații. În aceste condiții, KLM confirmă continuarea operării pentru perioada 29 martie 2020 – 3 mai 2020 a 25 de destinații intercontinentale și 32 de destinații europene. În această perioadă, KLM va zbura conform unui program ajustat, care reprezintă aproximativ 10% din numărul normal de zboruri, program care va fi supus schimbărilor deciziilor autorităților naționale și internaționale.

KLM nu va opera zborul Amsterdam – București în perioada 28 martie – 3 mai 2020, Ca urmare a restricțiilor de circulație impuse de răspândirea COVID-19 în Europa, începând cu data de 28 martie 2020 și până pe 3 mai 2020, compania aeriană KLM nu va mai opera zborurile pe ruta Amsterdam – București.

Rețeaua intercontinentală de zboruri KLM va fi operată cu aeronave Boeing 777 și 787. Aeronavele nefolosite vor fi parcate în incinta aeroportului Schiphol din Amsterdam, până la schimbarea situației pe plan internațional. Către Delhi, Dubai, Lima, Nairobi, Beijing și Taipei KLM va opera inițial cu aeronave CARGO destinate transportului de marfă, urmând a face trecerea la zborurile de pasageri de îndată ce situația internațională o va permite.

Rețeaua europeană a fost creată astfel încât să asigure o conexiune cât mai bună a zborurilor europene la rutele intercontinentale. Următoarele destinații vor fi operate zilnic cu plecare de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, în perioada 28 martie – 3 mai. Lista destinațiilor va fi actualizată în funcție de deciziile autorităților naționale și europene: Geneva, Viena, Zurich, Bruxelles, Paris, Lyon, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Stuttgart, Berlin, Roma (incepand cu 4 aprilie) **, Stockholm, Billund, Copenhaga, Goteborg, Oslo, Barcelona **, Lisabona, Madrid **, Aberdeen, Birmingham, Bristol, Dublin, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Londra, Londra Heathrow, Manchester, Newcastle.

**Aceste rute sunt în prezent supuse unor restricții de călătorie foarte stricte și se va lua în considerare într-o etapă ulterioară dacă / când aceste zboruri pot fi operate.

Pentru toate celelalte rute menționate mai sus, KLM subliniază că decizia de zbor a companiei poate să fie influențată de restricțiile de călătorie în vigoare și că situația este încă extrem de volatilă. De aceea, pentru pasagerii cu zboruri programate în următoarea lună, cea mai sigură și actualizată sursa de informații rămâne website-ul companiei, KLM.com și aplicația KLM. COVID-19: informații despre siguranța operațiunilor de zbor

KLM poartă un mare respect pentru toți angajații săi care muncesc în aceste momente dificile pentru repatrierea cât mai multor persoane. Lucrul la bordul unei aeronave într-un spațiu limitat cu mulți pasageri ridică în mod evident întrebări cu privire la serviciul de zbor în timpul pandemiei de coronavirus. KLM înțelege pe deplin acest lucru și, prin urmare, a adus mai multe modificări drastice modului în care echipajul lucrează la bord. Toate acestea pentru a se asigura că echipajul își poate continua activitatea și poate contribui la readucerea pasagerilor acasă în siguranță.
La cererea echipajului, dar și a pasagerilor serviciul de la bord a fost adaptat pentru a reduce contactul fizic. În plus, KLM oferă echipament personal de protecție, iar programul a fost ajustat astfel încât echipajul să nu stea în străinătate sau să rămână în strainatate pentru o perioada cât mai scurtă de timp posibil.

INFO

www.klm.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: