Klipa aduce momentele hyggelig la Acaju

Duminică, 17 decembrie 2017, Klipa aduce momentele hyggelig la Acaju, într-un workshop creativ special, la care vei învăța și vei aplica tehnici de scrapbooking și de caligrafie.

Scandinavii sunt experți la fericire, simplitate și confort și cred că nimic nu e mai *hygge* decât iarna.
Luminițe, decorațiuni de Crăciun, șosete groase, lumânări parfumate și ciocolată caldă…

”Ne strângem într-un cadru călduros și făurim decorațiuni și felicitări care îți spunem sigur că pot trezi spiritul Crăciunului în oricine. :)”

Durată workshop: 4 h. Oră de începere: 12:30, la Acaju (vă sfătuim să ajungeți cu 10-15 minute mai devreme, pentru a avea timp de acomodare).

INTRARE

Participare: 50 lei/ persoană. În acest tarif sunt incluse: trainingul, tips&tricks, toate materialele de lucru, plicurile colorate pentru felicitări. Nu există o limită pentru numărul de decorațiuni/felicitări pe care le creați și le luați acasă. Vârsta participanților: peste 12 ani Locurile sunt limitate! Înscrierile se pot face la magazinul Klipa – telefon la 0758 628 285 sau email – contact@plicuricolorate.ro. După confirmarea înscrierii, puteți face plata fie la magazinul Klipa, fie la Acaju sau online, prin formularul de plată de aici: http://bit.ly/hygge-workshop

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: