Klipa aduce momentele hyggelig la Acaju

Duminică, 17 decembrie 2017, Klipa aduce momentele hyggelig la Acaju, într-un workshop creativ special, la care vei învăța și vei aplica tehnici de scrapbooking și de caligrafie.

Scandinavii sunt experți la fericire, simplitate și confort și cred că nimic nu e mai *hygge* decât iarna.
Luminițe, decorațiuni de Crăciun, șosete groase, lumânări parfumate și ciocolată caldă…

”Ne strângem într-un cadru călduros și făurim decorațiuni și felicitări care îți spunem sigur că pot trezi spiritul Crăciunului în oricine. :)”

Durată workshop: 4 h. Oră de începere: 12:30, la Acaju (vă sfătuim să ajungeți cu 10-15 minute mai devreme, pentru a avea timp de acomodare).

INTRARE

Participare: 50 lei/ persoană. În acest tarif sunt incluse: trainingul, tips&tricks, toate materialele de lucru, plicurile colorate pentru felicitări. Nu există o limită pentru numărul de decorațiuni/felicitări pe care le creați și le luați acasă. Vârsta participanților: peste 12 ani Locurile sunt limitate! Înscrierile se pot face la magazinul Klipa – telefon la 0758 628 285 sau email – contact@plicuricolorate.ro. După confirmarea înscrierii, puteți face plata fie la magazinul Klipa, fie la Acaju sau online, prin formularul de plată de aici: http://bit.ly/hygge-workshop

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: