KITARO concerteaza pentru prima data in Romania

KITARO, revolutionarul muzician multi-instrumentist si compozitor japonez care uluieste mapamondul cu sunetele inegalabile, ce imbina muzica electronica si cea traditionala, va concerta pentru prima data in Romania.

UPDATE: Din motive independente de vointa organizatorilor, concertul artistului KITARO ce urma sa se desfasoare in data de 5 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, a fost reprogramat pentru luna martie a anului viitor.

Potrivit unei scrisori de informare primite de catre organizatorii concertului din partea managerului KITARO, amanarea concertului survine in urma conflictelor geopolitice din Siria, fapte ce i-au determinat pe reprezentantii artistului, sa reconfigureze datele tuturor concertelor cuprinse in cadrul turneului international din acest an.

”[…]This letter is to inform you that due to Force Major events that occurred recently in one of the countries of the Tour, we are forced to reroute the entire International Tour of Kitaro in 2013.

In the light of these changes we kindly ask you to make the arrangements to reschedule the concerts of the Artist in Romania for March first week.” – scrisoare semnata de managementul Kitaro –  Howard Sapper.

Conform actualei planificari, precizam ca intalnirea publicului din Romania cu muzica celebrului artist Kitaro se va produce in data de 2 martie 2014 la Sala Palatului.

Biletele achizitionate pentru concertul anuntat initial isi vor pastra valabilitatea pentru  reprezentatia de la inceputul lunii martie 2014, sau vor putea fi returnate pentru recuperarea contravalorii acestora la casele de bilete de unde au fost achizitionate.

Din dorinta de a le oferi romanilor sansa unor experienta concertistice de anvergura, organizatorul evenimentului, Asociatia Culturala Maria Domina a incercat in mai multe randuri sa obtina acceptul artistului de a concerta in Romania, reusind sa concretizeze proiectul abia in acest an.

“ Suntem onorati sa fim organizatorii primului concert al artistului KITARO din Romania, si in acelasi timp  suntem bucurosi ca prin eforturile si insistentele noastre am obtinut rezultatul scontat. De reusita noastra se vor putea bucura si fanii stabiliti in celelalte tari din Europa, caci, odata cu programarea concertului de la Bucuresti s-a creat in jurul acestuia un intreg turneu European.”a declarat domnul Pepino Popescu, Presedintele Asociatiei Culturale Maria Domina.

KITARO are o activitatea artistica impresionanta, a obtinut Globul de Aur si este detinator al numeroase premii Grammy. Kitaro a cunoscut succesul la nivel mondial in urma cu mai bine de treizeci de ani datorita stilului sau unic si a fuziunii intre mai multe culturi, tehnici si sfere de constiinta. Toate albumele sale sunt considerate adevarate capodopere si inregistreaza vanzari colosale,  zeci de milioane de exemplare distribuite in intreaga lume.


BILETE

Biletele pentru acest concert au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center, etj.2, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, in magazinele EuroGsm si online prin www.vreaubilet.ro . Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

  • Cat. IV – 140 lei,
  • Cat.III – 170 lei,
  • Cat.II – 310 lei,
  • Cat.I – 450 lei,
  • VIP – 630 lei si
  • Golden VIP – 830 lei.

INFO

domomusicgroup.com/kitaro

facebook.com/Kitaro

youtube.com/user/kitarotv

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: