Kings On Ice 2012

Kings-on-Ice-2012

Afisul evenimentului Kings On Ice 2012

Simbata, 7 aprilie 2012, cel mai asteptat spectacol de patinaj artistic revine in Romania. Kings On Ice va avea loc pe patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti si ii va avea in distributie pe multiplii campioni Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel, Brian Joubert, dar si numeroase alte nume de referinta ale celui mai rafinat sport al ghetii.

UPDATE: Fumie Suguri si Surya Bonaly sunt cele mai recent confirmate nume care vor aparea în spectacolul de patinaj artistic, Kings On Ice 2012 .

Primele trei editii ale proiectului (2008, 2009 si 2010) s-au bucurat de un succes incontestabil, motiv pentru care a devenit un spectacol cu traditie pe piata evenimentelor din Romania.

Pentru editia 2012, numerele si demonstratiile spectaculoase puse in scenă de nume consacrate ale patinajului international, vor fi acompaniate de acordurile muzicale ale celebrului Stradivarius, minuit de Edvin Marton.

Pe langa noul program conceput pentru turneul Kings On Ice 2012, surpriza editiei cu numarul patru o face tanarul patinator Brian Joubert, celebrul sportiv ce a devenit un nume reprezentativ pentru patinajul artistic din Franta si nu numai, clasandu-se pe primul loc in competitia masculina a Campionatelor Mondiale de patinaj artistic de la Tokyo, in 2007.

Brian a castigat atunci aprecierea absoluta a publicului si in special a sustinatorilor francezi, aducand tarii natale o medalie de aur intr-o competitie mondiala  dupa  o pauza de 42 de ani. Cu sapte medalii de aur castigate la Campionatul National din Franta (2003–2008, 2011), presa internationala l-a declarat in repetate randuri drept “regele francez” al patinajului artistic, tanarul sportiv trecandu-si in palmares si titlul de Campion European, in 2004, 2007 si 2009. Cariera sa cuprinde insa numeroase alte medalii si distinctii la diferite competitii internationale, fiind totodata unul dintre cei mai carismatici reprezentanti ai acestui sport.

Bilete Kings On Ice

Preturile biletelor pentru editia Kings On Ice 2012 sunt următoarele:

Categoria 1: 100 lei

Categoria 2: 150 lei

Categoria 3: 200 lei

Categoria 4: 250 lei

Categoria 5: 350 lei

Categoria 6: 400 lei

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta sau online, pe www.myticket.ro.

The Grand Finale – Kings on Ice, Bucharest, 11.04.2010


Reunindu-i pentru prima data sub aceeasi cupola pe cei trei campioni mondiali intr-un regal de patinaj artistic, Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel si eternul sau rival, Brian Joubert,  alaturi de numeroase alte figuri importante ale patinajului mondial, Kings On Ice promite publicului roman o noua experienta fascinanta, Edvin Marton fiind si de aceasta data alaturi de campionii ghetii, acompaniind unele dintre cele mai spectaculoase evolutii ale sportivilor pe acordurile celebrei sale viori Stradivarius.

Patinoarul Mihai Flamaropol: Bd-ul Basarabia nr. 37 – 39, Bucuresti

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

2 comentarii la “Kings On Ice 2012”

 1. Bijuterii says:

  Aww… l-am ratat! Pacat, mi se pare un eveniment de mare clasa, o adevarata incantare pentru iubitorii de frumos!

 2. Alina says:

  Salutare!
  Vand bilete la Kings on Ice la 80 ron bucata.
  Numarul meu de telefon este 0727 664 914.
  Multumesc anticipat!

Scrie un comentariu: