Kids Village Summer School 2016

summer school kids village

In luna august, Little Texas Kids Village organizează clubul de vacanță dedicat copiilor cu vârsta între 5 și 8 ani – Kids Village Summer School.

Activitățile sunt structurate pe module de o săptămână, câte 4 ore de activități, la care se adaugă brunch și distracție în aer liber în fiecare zi, iar fiecare modul este achiziționat separat (copii sunt înscriși pentru o săptămână).

Atelierele creative, de gătit, de pictură, limbă engleză, jocurile muzicale, teatrul și jocurile în aer liber reprezintă principalele cursuri ale școlii de vară Kids Village.

În plus, copii inscriși în program beneficiază de un curs foarte îndrăgit – Pianul Hazliu. Cei mici vor avea ocazia să învețe noțiuni de teorie muzicală pentru pian prin jocuri, cu rezultate vizibile în scurt timp.
La atelierele de creație, de pictură și de gătit vor învăța să construiască obiecte amuzante sau să gătească preparate delicioase, exersându-și îndemânarea și creativitatea.

Momentele de teatru sunt organizate în colaborare cu trupa Teatro Blu. Piesele educative vor ajuta la dezvoltarea limbajului, a abilităților creative și la îmbogățirea culturii generale.

Distracția nu poate fi însă completă fără gustările și ronțăielile noastre delicioase. Nachos crocanți, mini hamburgeri savuroși sau șnițele delicioase de pui sunt doar câteva din preparatele și băuturile pregătite pentru cei înscriși în program.

INSCRIERE

Prețul pentru un modul (5 zile, de luni până vineri, între 9.00 și 13.00) este de 400 lei/copil (include accesul la toate activitățile, o masă pe zi și băuturi răcoritoare); fiecare modul este achiziționat separat, iar înscrierea se face săptămânal. Detalii și înscrieri la numărul de telefon 0734.738.724 sau la adresa de e-mail kidsvillage@littletexas.ro.

INFO

Little Texas Kids Village

Stradela Moara de Vânt nr. 31-33, 700376

Telefon: 0753.314.431

E-mail: kidsvillage@littletexas.ro

Web: www.littletexas.ro

PE ACEEASI TEMA:

Radio România Cultural oferă copiilor de-acasă cele mai frumoase povești ale unei lumi sănătoase

Șotron. Festivalul copilăriei, hub online pentru cei mici

Tabara #MTBfun 2020 | powered by ProBikeAddiction

„Beethoven și furtuna de sunete” | Ateliere de lectură pentru copii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert simfonic | Amfiteatrul Palas

Fascinatia ritmului | Concert simfonic la Amfiteatrul Palas

Centrul Cărții lansează „Platforma discuțiilor literare” pe YouTube

SFR face apel la voluntarii din categoria 50+

Scrie un comentariu: