Kids Village Summer School 2015

online_Summer-School_machet

In luna august, Little Texas Kids Village organizează clubul de vacanță dedicat copiilor cu vârsta între 5 și 8 ani – Kids Village Summer School.

Activitățile sunt structurate pe module de o săptămână, câte 4 ore de activități, la care se adaugă brunch și distracție în aer liber în fiecare zi, iar fiecare modul este achiziționat separat (copii sunt înscriși pentru o săptămână).

Atelierele creative, de gătit, de pictură, limbă engleză, jocurile muzicale, teatrul și jocurile în aer liber reprezintă principalele cursuri ale școlii de vară Kids Village.

În plus, copii inscriși în program beneficiază de un curs foarte îndrăgit – Pianul Hazliu. Cei mici vor avea ocazia să învețe noțiuni de teorie muzicală pentru pian prin jocuri, cu rezultate vizibile în scurt timp.

La atelierele de creație, de pictură și de gătit vor învăța să construiască obiecte amuzante sau să gătească preparate delicioase, exersându-și îndemânarea și creativitatea.

Momentele de teatru sunt organizate în colaborare cu trupa Zum-Zum. Piesele educative vor ajuta la dezvoltarea limbajului, a abilităților creative și la îmbogățirea culturii generale.

Distracția nu poate fi însă completă fără gustările și ronțăielile noastre delicioase. Nachos crocanți, mini hamburgeri savuroși sau șnițele delicioase de pui sunt doar câteva din preparatele și băuturile pregătite pentru cei înscriși în program.

INSCRIERE

orar-3-7-august

Detalii și înscrieri la numărul de telefon 0753.314.431 sau la kidsvillage@littletexas.ro. Prețul pentru un modul (5 zile, de luni până vineri, între 9.00 și 13.00) este de 350 lei/copil (include accesul la toate activitățile, o masă pe zi și băuturi răcoritoare); fiecare modul este achiziționat separat, iar înscrierea se face săptămânal.

  • Modulul 1: 3 – 7 august
  • Modulul 2: 10 – 14 august
  • Modulul 3: 17 – 21 august
  • Modulul 4:  27 – 31 august

INFO

Little Texas Kids Village

Adresa: Stradela Moara de Vânt nr. 31-33, 700376

Telefon: 0753.314.431

E-mail: kidsvillage@littletexas.ro

Web: www.littletexas.ro/event/learning-is-fun/

PE ACEEASI TEMA:

FIE 2017 / Parcul Educaţiei Nonformale- Să învăţăm să jucăm, jucăm să învăţăm

Puzzle de vacanta la SALT – Clubul copiilor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Eunika – un spectacol in aer liber pentru toate varstele

Ziua Europeană a Limbilor la Casa Uniunii Europene de la Viena

Copiii olandezi descoperă limba română printre alte sonorităţi multilingve

Noaptea Albă a Galeriilor Iasi, 2017

Scrie un comentariu: