Kids Spring Blossom Fest la Little Texas

Kids-Spring-Blossom_galerie

In weekend-ul 7-8 martie, cei mici sarbatoresc venirea primaverii la Kids Spring Blossom Fest! Nerabdatori pentru zilele cu soare, copiii vor interactiona, se vor distra, vor da frau liber creativitatii si vor gusta martisoare dulci, pregatite cu grija special pentru ei.

Sweet & Crafty

Pe 7 martie, cei mai iscusiti juniori vor participa la primul atelier creativ din acest an organizat de Little Texas! Vom confectiona impreuna decoruri si felicitari vesele de primavara, care vor starni zambetul si emotia mamicilor si la final, le vom rasplati cu diplome. Am pregatit gustari delicioase, martisoare dulci, cadouri si surprize, pentru o dupa-amiaza jucausa si creativa!

Atelierul Sweet & Crafty se va desfasura incepand cu ora 13.00. Varsta minima recomandata: 4 ani. Pret: 40 lei/ copil (include toate materialele necesare pentru atelier, gustari, bautura racoritoare si cadouri).

Blossom Party

Pe 8 martie, nimeni nu poate lipsi de la Petrecerea Primaverii! Vom canta, vom dansa si ne vom juca pe pofta inimii, intr-o atmosfera festiva si voioasa. Ne vom alimenta fortele cu mici gustari delicioase si deserturi de poveste, nepermis de bune! Bineinteles, nu vor lipsi cadourile si surprizele speciale, pentru zambete strengare si amintiri de neuitat.

Copiii sunt asteptati la Blossom Party incepand cu ora 18.00. Pret: 60 lei/copil (include 3 ore de petrecere, gustari, deserturi, bautura racoritoare, animatie si cadouri).

REZERVARE

Detalii si rezervari:  0232-272.545 sau la adresa de e-mail restaurant@littletexas.ro.

INFO

Little Texas Kids Village

Stradela Moara de Vânt nr. 31-33, 700376

Telefon: 0755 55 11 22

E-mail: kidsvillage@littletexas.ro

Web: www.littletexas.ro/restaurant/kids-village

www.facebook.com/LittleTexas.KidsVillage

PE ACEEASI TEMA:
Spectacolul „Fram, ursul polar” afis iasi teatrul luceafarul

Spectacolul „Fram, ursul polar”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

A inceput maratonul cultural Astra Film Festival Online

EROII ISTORIEI în benzi desenate. CALL FOR ENTRIES

Atelier de lectură la Palat: „Ceaikovski și dansul notelor de argint”

Expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

Scrie un comentariu: