Retro Cafe

Adresa e Lascăr Catargi 50. Numele e  Retro Cafe (fostul Kiddo Cafe). Un pic mai sus de Radio Iaşi, în dreptul corpului B al Universităţii, într-o casă veche acoperită cu iederă. E deschis de la 10 dimineaţa la 10 noaptea.

Kiddo Cafe

Retro Cafe e un spaţiu care aduce aminte celor mari că au fost copii cândva şi că pot redescoperi starea de atunci. La Retro Cafe sunt jocuri pe care nu le-am mai jucat demult, rentz, whist, rummy, şah, plus boardgame-uri noi care aşteaptă să fie descoperite.

La Retro Cafe e muzică pe vinil, cărţi cu fotografii de răsfoit la o cafea sau de citit pasaje la o infuzie de ceai. E un spaţiu prietenos şi cald, ca o sufragerie mai mare.

Şi, la fel ca un apartament, are şi o cameră a copiilor. Aici, cei mici se pot juca, desena, citi, sau se pot uita la desene animate, în timp ce părinţii lor stau de vorbă alături la o ciocolată caldă sau o partidă de Coloniştii din Catan.

Pe lângă asta, Retro Cafe mai are parfum de nostalgie şi senzaţia că ai puterea de a ţine timpul în loc.

Şi internet wireless.

Şi Happy Hours, dimineaţa între 10 şi 13, când o cafea se asociază cu un suc şi un croasant şi fac împreuna doar 10 lei.

Şi e plin de frunze roşii în curte.

LOCALIZARE

kiddo pe bing maps

INFO

Retro Cafe

Lascar Catargi 50, Iasi, Romania

Program: luni – duminică / 10:00 – 22:00

Telefon: 0732 134 341

FB: www.facebook.com/cafenearetro

PE ACEEASI TEMA:

Folk in gradina @Retro Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: