Retro Cafe

Adresa e Lascăr Catargi 50. Numele e  Retro Cafe (fostul Kiddo Cafe). Un pic mai sus de Radio Iaşi, în dreptul corpului B al Universităţii, într-o casă veche acoperită cu iederă. E deschis de la 10 dimineaţa la 10 noaptea.

Kiddo Cafe

Retro Cafe e un spaţiu care aduce aminte celor mari că au fost copii cândva şi că pot redescoperi starea de atunci. La Retro Cafe sunt jocuri pe care nu le-am mai jucat demult, rentz, whist, rummy, şah, plus boardgame-uri noi care aşteaptă să fie descoperite.

La Retro Cafe e muzică pe vinil, cărţi cu fotografii de răsfoit la o cafea sau de citit pasaje la o infuzie de ceai. E un spaţiu prietenos şi cald, ca o sufragerie mai mare.

Şi, la fel ca un apartament, are şi o cameră a copiilor. Aici, cei mici se pot juca, desena, citi, sau se pot uita la desene animate, în timp ce părinţii lor stau de vorbă alături la o ciocolată caldă sau o partidă de Coloniştii din Catan.

Pe lângă asta, Retro Cafe mai are parfum de nostalgie şi senzaţia că ai puterea de a ţine timpul în loc.

Şi internet wireless.

Şi Happy Hours, dimineaţa între 10 şi 13, când o cafea se asociază cu un suc şi un croasant şi fac împreuna doar 10 lei.

Şi e plin de frunze roşii în curte.

LOCALIZARE

kiddo pe bing maps

INFO

Retro Cafe

Lascar Catargi 50, Iasi, Romania

Program: luni – duminică / 10:00 – 22:00

Telefon: 0732 134 341

FB: www.facebook.com/cafenearetro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: