Kendama Show & Contest

kenomana-show

Sunteti invitati la marele show si concurs organizat de CTS Corner Kendama Europe si Ansamblul Palas, in onoarea acestei minunate si inedite jucarii, KENDAMA, cea care aduce oamenii impreuna si leaga prietenii intre generatii si natiuni de pretutindeni!

Spectacolul propus  este dedicat tuturor copiilor si persoanelor care iubesc sportul ce poate fi practicat oriunde ( pe strada, acasa, la serviciu, in parc, aeroport, iar cand este frig afara, in spatiul magazinului CTS Corner 🙂

Vi se propune un adevarat show interactiv si plin de energie. Vor fi alaturi de voi invitati profesionisti: Marc Wibbler (Kendama Europe – Munich, GE); Peter Wimmers (Germany Champion 2014/2015, European Kendama Open 2014 fifth; OASE – Kendama Legend from Romania; ALPHA kendama – Olteanu Alfred Ionut. (Winner Romania Video Contest 2015); Robert from Iasi City care vor antrena si implica publicul, ducand show-ul la nivel de arta, prin demonstratii de trickuri , sincron si manevre inedite.

Inscrierile pentru Kendama Contest Palas pentru categoriile Beginner si Advanced au loc pe pagina de facebook CTS Corner Palas Iasi, precum si vineri, 12 iunie 2015 la evenimentul Street Delivery, unde vom fi prezenti impreuna cu invitatii Kendama PRO’s.

Kendama este un joc de indemanare extrem de antrenant si fascinant, un adevarat energizer pentru trup si minte, caci aceasta “jucarie” aparent simpla are darul de a solicita intr-un mod placut si motivator istetimea si agerimea, insufleteste si aduce copiilor si adolescentilor “kendamisti” (asa i-am numit noi) o bucurie si o pofta de viata molipsitoare.

“Molipsitoare” pentru ca din drag de ei si de aceasta noua jucarie minune ne-am dorit sa-i aducem impreuna si am creat un spatiu special dedicat pasionatilor de Kendama, in zona magazinului nostru, spatiu interactiv de imprietenire, exercitiu si impartasire a celor mai noi tehnici de indemanare si coordonare autentica.

Jocul provine din cultura japoneza si este practicat inca din vremuri indepartate, fiind potrivit atat pentru baieti, fete si copii de +20 🙂 Specificul jocurilor din cultura asiatica este antrenarea mintii. Cu Kendama obtii chiar mai mult: un spectacol cu miscari de efect, savuroase pentru cei care pot aprecia arta minimalista a divertismentului“.

INFO

CTS Corner

Palas Mall, la etajul -1, intrarea dinspre Auchan

Tel: 0771-265352

E-mail: shop@ctscorner.ro

Web: www.ctscorner.ro/

FB: www.facebook.com/coffee.tea.spice

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: