Keep calm and be a woman!

Iulius Mall Iași le sărbătorește pe doamne și domnișoare printr-o campanie de destresare. Pentru că femeile își asumă diferite roluri simultan, uneori copleșitoare, îndrăgita destinație de shopping și distracție le invită să se relaxeze, să se lase răsfățate și să uite de griji.

„Keep calm and be a woman!”. Este îndemnul începutului primăverii, lansat de Iulius Mall Iași, în perioada 1 – 8 martie 2019, din dorința de a le arăta doamnelor și domnișoarelor cât sunt de apreciate pentru ceea ce reprezintă și realizează.

Poate fi dificil să fii femeie, așa că am pregătit rețeta perfectă pentru un tratament complet de destresare. Începem prin a-ți recomanda o sesiune de shopping prelungită în magazinele brandurilor din Iulius Mall Iași. O ținută nouă, pantofii la modă și geanta în nuanța la care visai pot fi remediul perfect pentru a te simți mai bine, dar și prilejul de a câștiga premii de răsfăț. Dacă până pe 8 martie ai cumpărat în valoare de minimum 100 de lei, te așteptăm cu bonurile la Centrul Info, pentru a te înscrie în campanie.

Zilnic, primii 125 de participanți sunt premiați instant cu daruri care invită la relaxare: bilete la cinema pentru două persoane, seturi de cosmetice, vouchere pentru cumpărături, invitații la cafea, sesiuni de înfrumusețare sau mingiuțe antistres. În plus, cu puțin noroc, poți câștiga unul dintre cele trei abonamente la SPA Oxygen, valabile pentru un an întreg.

Extragerile se vor desfășura pe 11 martie, iar câștigătoarele vor avea acces la multiple facilități pentru destresare: saună finlandeză, baie cu aburi, dușuri emoționale, dușuri scoțiene și piscină.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Redescoperă bucuria shoppingului, în siguranță. Se redeschid Palas și Iulius Mall Iași

Batman sau Catwoman? Descoperă surprizele artistice de la Iulius Mall Iași!

Zilele Bobocului Ieșean, ediția 2020

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

A inceput maratonul cultural Astra Film Festival Online

EROII ISTORIEI în benzi desenate. CALL FOR ENTRIES

Atelier de lectură la Palat: „Ceaikovski și dansul notelor de argint”

Expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

Scrie un comentariu: