Kazi Ploae, Dj Al*bu, Jamie, OBLX si MP13, Afty@Underground The Pub

kazi ploae

Onevibe în parteneriat cu Underground The Pub, vă prezintă sâmbătă, pe data de 24 octombrie, un concert marca Kazi Ploae. Alături de el vor urca pe scenă Dj Al*bu, Jamie, OBLX si MP13, Afty + SPECIAL GUEST, începând cu orele 20:30.

Kazi Ploae este un artist român născut pe 6 februarie 1985 la București. În sfera preocupărilor sale muzicale intră ca o caracteristică naturală și poezia, iar ca gen poate fi încadrat în supra- și hiperrealism. Pe blogul său pot fi găsite și câteva texte de proză scurtă. Multe din scriiturile sale îl recomandă ca poet postmodernist, iar în ceea ce privește hip-hop-ul românesc, s-a poziționat în avangardă, datorită combinației între acest gen muzical și tipologia sa de exprimare.

Kazi Ploae este un nume poate necunoscut publicului larg consumator de hip hop, dar cei familiarizați cu perioada de început Hades Records își amintesc probabil de primul material discografic Hades: Supa Human Crew “Ardem case de discuri“. Kazi era acolo alături de NTCK și Dialectic și a continuat o bună bucată de vreme chiar și după apariția materialului deși plecase peste hotare în Franța.

A dispărut timp de cațiva ani din peisajul underground-ului românesc reapărând brusc în 2007, upgradat, din nou la Hades Records cu un album numit “Gorgone”, stilul lui fiind inconfundabil și de negăsit până acum pe la noi. Acest album poate fi de asemenea cumparate de pe HHK Shop. Cea mai simpla caracterizare a sa ne este dată chiar de Kazi: “zi-le că sunt nebun”. Ascultați materialul lui solo de debut și vă veți da seama singuri dacă e adevărat sau nu …

LINE UP: Kazi Ploae, DJ Al*bu, Jamie, OBLX și MP13, Afty

BILETE

Intrare: 15 lei. Telefon pentru rezervari: 0726 688 658

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela(+18) . Don’t Drink And Drive! Say no to drugs! – În cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul și vânzarea de stupefiante și/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regulă vor suporta consecințele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

www.onevibe.ro; www.facebook.com/onevibe.ro; www.facebook.com/eragon.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: