Katy Perry sustine Jocurile Olimpice cu noul imn, ”Rise”

katy perry rise

Piesa va fi coloana sonora pentru promovarea si transmisiunile in direct ale Jocurilor Olimpice de la Rio pe postul american de televiziune – NBC

“Rise”, o noua piesa compusa de artista Katy Perry, este disponibila acum exclusiv pe Apple Music la smarturl.it/KPriseAM si pentru descarcare la smarturl.it/KPrise. Katy a venit cu un puternic mesaj despre speranta. “Rise” este un imn al convingerii, perseverentei si transformarii.

NBC va folosi piesa “Rise” in promovare, dar si in timpul Jocurilor Olimpice de la Rio, inclusiv in timpul transmisiunii din prime-time de vineri,  5 august, in seara Ceremoniei de Deschidere a Jocurilor. NBC si Katy au colaborat la realizarea unui spot al piesei, ce va putea fi vizionat, de astazi, in peste 20 de mii de cinematografe din Statele Unite. O versiune extinsa a spotului va debuta in emisiunea TODAY.

Este o piesa care exista in interiorul meu de cativa ani si care a reusit in sfarsit sa iasa la suprafata. Am fost inspirata sa o finalizez acum, decat sa o pastrez pentru urmatorul meu album, pentru ca acum, mai mult ca niciodata, este momentul ca lumea noastra sa se uneasca”, a spus Katy Perry. “Stiu ca impreuna ne putem ridica deasupra fricii – in tara noastra si in intreaga lume. Nu ma pot gandi la un exemplu mai bun decat atletii olimpici, care se reunesc la Rio cu putere si neinfricare, pentru a ne aminti tuturor cum ne putem uni in hotararea de a fi cea mai buna versiune a noastra. Sper ca acest cantec sa ne inspire pe toti sa vindecam, sa ne unim si sa ne ridicam impreuna.

Katy Perry este cel mai bine vandut artist in mediul digital din istorie, cu peste 10 miliarde de stream-uri in intreaga lume. Ea este cea mai urmarita persoana din lume pe social media. Katy si-a facut debutul la Capitol Records in 2008 cu One of the Boys si si-a consolidat statutul de superstar international cu albumul ce a urmat, Teenage Dream, din 2010.

PRISM, cel mai recent album al artistei, a debutat pe prima pozitie in iTunes in 100 de tari si a vandut mai bine de 11 milioane de unitati in intreaga lume. Cu single-urile “Firework” sau “Dark Horse”, fiecare depasind pragul de 10 milioane de unitati vandute, Katy este prima artista care a castigat doua distinctii de diamant de la RIAA pentru performantele digitale. Ea a sustinut un turneu sold-out in fata a 2 milioane de oameni, Prismatic World Tour incluzand 151 de spectacol.

Katy a fost si in prim-planul spectacolului de la cea de-a 49-a editie a Super Bowl, unde a stabilit un nou record, pentru cel mai vizionat show de la Super Bowl din istorie.

INFO

Universal Music Romania

www.umusic.ro

www.facebook.com/umusicro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: