Katy Perry – Part of Me (VIDEO)

katy perry - part of me

Katy Perry s-a transformat in G.I. Jane in noul ei videoclip pentru piesa ”Part Of Me”, lansat pe data de 21 martie. Pana si posterul pentru acest clip pare sa transmita un mesaj foarte clar, asteapta sa fie atacata, e gata. Ori se refera la fostul sot Russel Brand, ori se refera la eventualele atacuri ale presei care ar putea aparea post divort. Totusi, s-ar putea sa fie o simpla miscare de imagine fara prea multe intelesuri la mijloc. Artista se afla in plina campanie de promovare a noului sau album “Teenage Dream: The Complete Confection”, o versiune improspatata a albumului lansat in vara lui 2010,  ”Teenage Dream”.

Viitorul album va include toate cele 12 piese de pe versiunea originala a albumului “Teenage Dream” . In plus, va contine trei piese noi precum si versiuni acustice la piesele:  ”E.T.” – ft. Kanye West, “Last Friday Night (T.G.I.F.)” ft. Missy Elliott si “The One That Got Away”.

Se pare ca noul album va contine si un megamix realizat de Tommie Sunshine cu toate piesele care au fost numarul 1 in topul Billboard. Katy a obtinut prima pozitie in Billboard Hot 100 cu cinci dintre piesele albumului ”Teenage Dream”. Artista l-a egalat astfel pe Michael Jackson care a reusit acelasi lucru cu albumul ”Bad”. In plus,  cu cele sase pozitii 1 in Pop Songs Chart  a depasit un record detinut anterior de Justin Timberlake  si Lady GaGa.

Sursa: urban.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: