Katy Perry – doua piese de pe viitorul “Teenage Dream: The Complete Confection” (AUDIO)

Viitorul album, “Teenage Dream: The Complete Confection” va include toate cele 12 piese de pe versiunea originala a albumului “Teenage Dream” . In plus, va contine trei piese noi precum si versiuni acustice la piesele:  ”E.T.” – ft. Kanye West, “Last Friday Night (T.G.I.F.)” ft. Missy Elliott si “The One That Got Away”.

katy-perry-teenage-dream-the-complete-confection

Versiunea ”improspatata” a albumului lansat in vara lui 201a va aparea in Statele Unite pe data de 26 martie. Se pare ca noul album va contine si un megamix realizat de Tommie Sunshine cu toate piesele care au fost numarul 1 in topul Billboard.  “Aceasta este povestea completa a albumului Teenage Dream,” a spus Katy. “A fost o onoare pentru mine sa egalez recordul detinut de  regele muzicii pop. Mai am citeva lucruri pe care vreau sa le impartasesc fanilor mei. Aceasta este editia speciala completa a albumului meu, dedicata tuturor fanilor mei.”

Katy a obtinut prima pozitie in Billboard Hot 100 cu cinci dintre piesele albumului ”Teenage Dream”. Artista l-a egalat astfel pe Michael Jackson care a reusit acelasi lucru cu albumul ”Bad”. In plus,  cu cele sase pozitii 1 in Pop Songs Chart  a depasit un record detinut anterior de Justin Timberlake  si Lady GaGa.

Wide Awake” a fost compusa de Katy Perry alaturi de Bonnie Mckee, cea cu care a mai lucrat si pentru single-urile “California Girls”, “Teenage Dream” si “Last Friday Night”.

http://vimeo.com/38764504

Dressin’ Up” este compusa de Katy si produsa de Tricky Stewart. Piesa  fusese original inregistrata pentru “Teenage Dream”, insa nu a mai ajuns in playlistul acestuia.

http://www.vimeo.com/38827107

Sursa: aceshowbiz.com, devoratormonden.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: