Kate lanseaza un nou single, “Din vina ta”

Tanara artista Kate lanseaza astazi (12 septembrie n.a.) al doilea single din cariera, “Din vina ta”, o piesa de dragoste, compusa de Mihai Ristea si Alex Cotoi.

Noul meu single vorbeste despre o dragoste pierduta, despre suferinta de dupa o relatie incheiata, cand unul dintre parteneri nu poate trece peste despartire”, a explicat Kate. Daca primul sau single, “The rain”, lansat la sfarsitul lui 2011, este o piesa dance, “Din vina ta” reprezinta o schimbare de stil: “In ultimul an mi-am schimbat preferintele muzicale si am revenit cu un alt stil, cu o piesa pop, care sper sa le placa fanilor mei”, a mai spus tanara.

Desi are doar 18 ani, Kate canta inca din copilarie: are o voce impresionanta, insa canta si la pian si chitara. Tanara este eleva in clasa a XII-a la Liceul de Arta “Dimitrie Cuclin” din Galati si dupa liceu isi doreste sa urmeze cursurile Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. “Vreau sa continuu sa studiez muzica, nu ma vad facand altceva. Muzica este marea mea pasiune”, a spus artista.

Puteti asculta aici noul single Kate – “Din vina ta”, lansat alaturi de MediaPro Music:

INFO

www.facebook.com/KateMusicOfficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: