JUST FUN – un taram al copilariei

image-37

Just Fun este un spatiu de joaca aerisit si colorat,  devenit un loc de intalnire pentru parinti si copii rafinati, care pun accent pe servicii de calitate si o locatie creata cu bun gust.

Pentru prichindeii care le trec pragul, Just Fun  a pregatit piscina cu bile, tobogane, trambulina,masa de airhockey, football, face-painting, karaoke, o multitudine de jucarii care asteapta sa prinda viata in bratele copiilor, muzica, dans, multe zambete si distractie.

Si de parinti au grija sa savureze o cafea, un cappuccino sau un ceai cald, navigand pe internet wireless. Dar sa nu uitam si de petreceri, care pentru copii sunt unele din momentele cele mai fericite. Reteta este simpla: câţiva copii dornici de joacă şi de distracţie, un animator bun, o tematică interesantă, baloane şi pictură, totul presărat cu muzica din belşug. După ce s-a “gătit” cu toate aceste ingrediente, cu siguranţă copii vor rămâne cu amintiri deosebite.

Ce e insă cel mai important de știut, este că JUST FUN este un spațiu de 120 mp care poate găzdui petreceri, serbari scolare, ateliere de creatie, carnavale pentru Halloween, Craciun, Paste… si nu numai, pentru copii cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani!

Kids Parking.  Copiii cu varsta peste 3 ani pot ramane neinsotiti, personalul JUST FUN ocupandu-se de supravegherea lor si de antrenarea in jocuri distractive.

Just Fun centru de vacanta – se desfasoara in fiecare vacanta mare sau mica , din prima pana in ultima zi de vacanta. Programul este zilnic, de luni pana vineri, de la 8.00 la 16:30,  destinat copiilor pana la 7 ani, cu activitati educative  si recreative, masa de pranz si odihna.

Oaza de relaxare:  Este locul de relaxare şi unde puteti cunoaste oameni minunaţi. Spaţiul este bine dotat şi structurat, iar părinţii au un loc special pentru socializare de unde îi pot privi şi observa cu uşurinţă pe cei mici.

Program: Luni – vineri: 16:00 – 20.00; Sambata – duminica: 10:00 – 20:00; Vacante: Luni-vineri 08.00-20.00.

INFO

JUST FUN

Str. Vitejilor, nr.12, Bl.B8, Iasi
( viv-a-vis de Piata Dacia, langa statia de autobuz linia 47,123)

Telefon: 0784.045.046

E-mail: justfun.iasi@gmail.com

Web: www.just-fun.ro

Facebook: www.facebook.com/justfuniasi

PE ACEEASI TEMA:

Code School Iași – noua școală IT pentru copii, în Iulius Mall Iași

Atelier de lectură la Palat: „Bach și orga fermecată”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: