“Jurnalul cu soapte” – un spectacol antidrog

 

Studentii de la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi prezinta piesa de teatru “Jurnalul cu soapte” – luni, 11 aprilie, ora 19.00 – Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor – Intrarea este libera

Adaptarea dupa textul scris de Paul Constantin Chitic este interpretata de Alexandra Alcafoae, Andreea Olaru, Emma Toma, Alice Sfaiter si Alexandru Tatu, studenti ai Universitatii de Arta “George Enescu”,  regia si scenariul dramatic este realizat de Andrei Ciobanu

Spectacolul este realizat in cadrul proiectului SMART, initiat de Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi, si are ca scop dezvoltarea unor atitudini si practici la nivelul populatiei tinere din municipiul Iasi, prin intermediul programelor de informare si de petrecere a timpului liber, pentru adoptarea unui stil de viata sanatos, fara tutun, alcool si droguri.

Piesa de teatru prezinta povestea unei fete inocente care intra intr-un anturaj nepotrivit, careia i se deschid brusc ochii si gusta din “bucuriile” care i se ivesc, care isi pierde propria identitate si aluneca pe o panta descendenta a destinului, dar in cele din urma da dovada de un curaj nemarginit. O piesa cu si despre tineri, dar nu numai pentru ei. Mesajul indeamna la reflectie asupra deciziilor luate si la modul in care ne este influentata viata atunci cind sintem atrasi in capcana drogurilor. (Victoria CANTIR – Ziarul de Iasi)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la ““Jurnalul cu soapte” – un spectacol antidrog”

  1. ra says:

    Example – kickstarts ; The bug – poison ; evanescence- lacrymosa

  2. Ramona says:

    Buna ziua! As dori va rog daca e cu putinta sa stiu cum se numesc melodiile muzicii ce s-a pus in cadrul spectacolului.VA ROG MULT!
    MULTUMESC!

Scrie un comentariu: