Jurnalismul cultural în epoca new-media. Dezbatere

afis-timpul-filit  Editura Adenium vă invită joi, 2 octombrie 2014, ora 16.00 la o dezbatere, plecând de la  tema Jurnalismul cultural în epoca new-media. Manifestarea este organizată de redacția revistei de cultură Timpul în cadrul FILIT 2014. Evenimentul va avea loc în Aula BCU din Iași. Moderatorul discuțiilor este Daniel Șandru, directorul revistei Timpul.

  Invitați speciali sunt: Carmen Mușat (Observator Cultural), Daniel Cristea-Enache (Literatura de azi), Marius Chivu (Dilema Veche), Andi Lăzescu (Revista 22), George Bondor (Timpul), George Onofrei (Suplimentul de Cultură).

  Carmen Mușat este critic și eseist român, membru al Uniunii Scriitorilor din România, conferențiar universitar la Facultatea de Litere a Universității din București, specialist în teoria literaturii.

  Daniel Cristea-Enache este eseist, critic literar și istoric literar român, conferențiar universitar la Catedra de Istoria Literaturii Române a Universității din București.

  Marius Chivu este critic literar, scriitor, traducător și jurnalist român.

  Andi Lăzescu este un editorialist și jurnalist român.

  George Bondor este conferențiar doctor în cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social Politice a Universității ”Al.I. Cuza” din Iași, editor coordonator la revista Timpul.

  George Onofrei este jurnalist ieșean, redactor-șef al săptămânalului  Suplimentul de Cultură.

INFO

www.filit-iasi.ro

www.facebook.com/filit.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: