Jurnal Live: Acces complet in culisele pregatirii concertului “VUNK in Orasul Minunilor”

Continuand traditia de anul trecut, VUNK da acces complet la pregatirile celui mai mare concert al trupei, “VUNK in Orasul Minunilor”, printr-un jurnal live de pregatiri scris de membrii formatiei si ai stafului tehnic, cu participarea exceptionala a lui Cornel Ilie, liderul VUNK.

Jurnalul “VUNK in Orasul Minunilor” debuteaza astazi, cu exact o luna inainte de concertul de la Sala Polivalenta, intr-un blog gazduit de Bestmusic.r,o si va avea postari zilnice cu fotografii si experiente care nu isi pot gasi locul intr-o stire, dar care ajuta fanii sa-i cunoasca mai bine pe membrii trupei si sa inteleaga mecanismul urias care se afla in spatele productiilor VUNK din fiecare toamna. Jurnalul poate fi citit aici:  http://www.bestmusic.ro/VUNKinOrasulMinunilor/.

Ca sa intre si mai mult in lumea noastra intr-un concert, cred ca este important ca publicul sa cunoasca artistul pe care-l iubeste si inainte de a intra in scena. Exista mereu multe intamplari care nasc o poveste frumoasa. Anul acesta, Orasul Minunilor este taramul pe care invitam oamenii sa-si regaseasca sufletul. Constructia acestui oras este una cu multe intimplari, piedici, bucurii, tensiuni, accidente, salvari si solutii de urgenta. In acest jurnal lasam lumea sa ne cunoasca si mai mult. Mai mult ca oricand”, a spus Cornel Ilie.

“VUNK in Orasul Minunilor” va beneficia de o inovatie mondiala din punctul de vedere al proiectiilor video si va fi primul concert al unei trupe din Romania cu sunet surround, ca la cinema. In afisul de promovare facut public in urma cu doar cateva zile, cei patru membri ai trupei sunt transformati in eroi care amintesc de benzile desenate.
“VUNK in Orasul Minunilor”, o poveste de concert, va fi o productie care va depasi cu mult desfasurarea de forte din precedentul show al trupei de la Sala Polivalenta, desemnat de presa de specialitate drept “cea mai mare productie indoor a unei trupe romanesti“.

Astazi, 3 septembrie, este ultima zi in care fanii pot cumpara bilete cu o reducere de 15% fata de pretul normal. Biletele pentru concertul “VUNK in Orasul Minunilor” sunt disponibile in retelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghiseele Postei Romane, la casa de bilete a Salii Palatului si online pe www.iabilet.ro .

INFO

www.bestmusic.ro/VUNKinOrasulMinunilor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: