“Jurassic Adventures” – un show de familie captivant in premiera in Iasi

Jurassic-Adventures-poster-

Grandiosul spectacol „Jurassic Adventures” vine în Iași! Producția impresionantă, garantată de Gerry Rickard și Petros Zondiros, responsabili pentru producerea și promovarea a numeroase show-uri precum Disney on Ice și Disney Live, are loc în premieră în România în această toamnă. Pe 12 noiembrie, ieșenii mici și mari vor avea parte de o aventură preistorică realistică ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.30.

Show-ul „Jurassic Adventures” este o producție colosală, care folosește tehnologii avansate, sisteme audio, climatice și de lumini spectaculoase, decoruri și personaje realistice, menite nu doar a-l transpune pe spectator în lumea fabuloasă a unui parc din Jurassic, ci a-l face să participe cu totul la aventură.

Publicul va trăi cu sufletul la gură peripețiile personajelor, va asista la nașterea unui pui de dinozaur și se va cutremura la fiecare răget al creaturilor preistorice. Echipați cu cea mai recentă tehnologie hidraulică, acustică și electrică, care face ca toate mișcările și sunetele să fie realistice, dinozaurii din show vor înflăcăra copiii de-a lungul unui show captivant.

Suspans, umor, emoție, prietenie și curaj sunt sentimentele care îi vor încerca atât pe părinți, cât și pe copii în aventura din Jurassic, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor pe 12 noiembrie, de la ora 19.30. „Jurassic Adventures” – un show de familie captivant, cu o pronunțată latură educativă, care va îmbogăți universul copiilor.

BILETE

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol. Acestea sunt disponible la mai multe categorii de prețuri, în funcție de locul din sală și au prețuri diferențiate pentru adulți și copii. Deoarece este un spectacol pentru copii, aceștia NU au acces gratuit în sala de spectacol. Prețul unui bilet este de:

  • Categoria VIP – 150 de lei pentru adulți și copii;
  • Categoria I – 100 de lei pentru adulți și 70 de lei pentru copii;
  • Categoria II – 80 de lei pentru adulți și 60 de lei pentru copii;

Evenimentul face parte din Proiectul Național Cultural „Artă contra Drog” 2014, inițiat de CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”.

INFO

phoenixentertainment.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: