JULIO IGLESIAS va concerta la GALATI

UPDATE: Desi organizatorii si partenerii asociati au depus eforturi continue si sustinute in organizarea si promovarea concertului Julio Iglesias ce urma sa aiba loc  la Mamaia in data de 19 iulie, spectacolul de la malul marii va fi anulat, in urma problemelor de ordin logistic ce au intervenit in ultimul moment si impiedica montarea  scenei in timp util.

Chiar daca organizatorii au luat decizia de a anula concertul de la Mamaia, turneul marelui artist in Romania va continua cu doua show-uri, fata de cele trei anuntate initial.  Programul concertelor Julio Iglesias de la Galati si Bucuresti ramane neschimbat, acestea urmand a se desfasura duminica, 20 iulie pe Stadionul Dunarea din Galati de la ora 20:30 iar marti, 22 iulie la Sala Palatului din capitala incepand cu orele 20:00.

Detinatorii biletelor pentru concertul anulat isi vor putea recupera contravaloarea biletelor in perioada 1 august – 1 septembrie 2014 de la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta si de la stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucuresti.

Indragostit de Romania si de publicul numeros care ii asculta melodiile si  il onoreaza cu prezenta la concerte, romanticul incurabil- JULIO IGLESIAS se reintoarce in tara noastra in plin sezon estival, pentru a  petrece cateva zile pe litoralul romanesc,atat pentru a simti pulsul distractiei dar si pentru a sustine doua concerte de proportii in aer liber.

De aceasta, Julio Iglesias a ales doua dintre orasele cu deschidere larga spre manifestarile culturale si de divertisment, care vor atrage fara nicio indoiala, mii de spectatori. Prin urmare, in data de 19 iulie 2014, artistul va concerta pe litoral in Statiunea MAMAIA, la ”Summerland”, urmand ca cel de-al doilea show sa se desfasoare a doua zi, pe 20 iulie 2014 la Stadionul Dunarea Galati. Ambele concerte vor incepe la orele 20:30, si vor avea durata de 90 de minute.

Atat turistii aflati in vancanta de vara, dar si fanii celui mai bine vandut artist latin al tuturor timpurilor vor avea sansa de a asista la un show uimitor. In luna octombrie 2013, Julio Iglesias a sustinut  doua concerte SOLD-OUT la Sala Palatului din Bucuresti, iar la numai cateva zile distanta a fost ovationat de peste 40.000 de spectatori la Targu-Mures.

In interpretarea inegalabila, cele mai frumoase melodii din repertoriul Julio Iglesias vor confirma inca o data faptul ca muzica romantica este un adevarat balsam pentru suflet indeosebi cand este livrata de o voce fermecatoare ca a sa. Insotit de instrumentistii sai desavarsiti, backing vocals si dansatori, Julio Iglesias le va darui celor prezenti un eveniment de prima clasa, ce va cuprinde toate elementele unei seri perfecte de vara.

BILETE

Concertul artistului Julio Iglesias de la Galati, anuntat initial la Stadionul Siderurgistul, se muta la Stadionul DUNAREA, locatie recomandata pentru acustica favorabila unui concert de acest gen. Aceasta schimbare le va asigura spectatorilor un sound calitativ, corespunzator  cerintelor tehnice impuse de producatorii show-ului si, in acelasi timp, va imbunatati vizibilitatea locurilor alocate tuturor categoriilor de bilete.  Organizatorii ii asigura pe cei care au cumparat deja bilete ca vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzatoare categoriilor de pret din noua locatie.

Datele concertului de la Galati si preturile biletelor raman neschimbate, acestea putand fi achizitionate in continuare de la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati, Teatrul Muzical “Nae Leonard”, agentia de turism Galtour Galati si la infodesk Shopping City Galati precum si online prin www.vreaubilet.ro la preturi cuprinse intre 125 lei  si 225 lei. Preturile sunt urmatoarele:Tribuna Zero – 225 lei; Gazon A – sector A – 185 lei; Gazon A – sector B – 185 lei; Tribuna 1 – sector A – 185 lei; Tribuna 1 – sector B – 125 lei; Tribuna 2 – sector C – 125 lei; Tribuna 2 – sector D – 185 lei.

INFO

www.vreaubilet.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: