Josephine Andronic-Short Connection Quintet la Iasi

Short Connection Quintet este un proiect instrumental de Jazz avand urmatoarea componenta: Josephine Andronic – vioară; Philip Andronic – vibrafon; Stelian Andronic – tobe; Eugen Amarandei – contrabas; Liviu Marculescu – trombon, II puteti asculta alaturi de invitatul  lor special miercuri, 17 iulie 2019, de la ora 19.00 la Casa de Cultura ”M. Ursachi”

Invitat special: Mimi Bogdan – pian

Josefine Andronic

A studiat Vioară la Academia “ Felix Medelssohn Bartholdy “ Leipzig (HFMT, Leipzig) având profesoara pe Mariana Sîrbu și facultatea de arte Berlin (UdK, Berlin) având ca profesor pe Axel Gerhardt (Vioară clasică) și Valentin Gregor (Vioară jazz). Atracția pentru Jazz o are încă din copilărie la 16 ani cântând cu fratele ei Philip (14) la renumitul “Silda Jazz Festival “ și “Jazz Train “ Hamburg “ etc. urmând o intensă activitate muzicală concerte și Imprimări. În prezent îți desfasoara activitatea in Berlin .

Philip Andronic

La 12 ani a participat in Bonn la concursul “Jugend Musiziert“unde a primit premiul special al juriului “ Wolfgang Schlüter.La 14 ani participat împreună cu sora lui Josefin Andronic (vioara) la “Silda jazz festival Norvegia.Apoi a absolvit Facultatea de Arte (HFK) din Bremen secția jazz.A avut profesori pe Florian Poser, David Hoffmann.Membru al grupului “Halle Percussion Ensemble”cu care a făcut turnee in Europa și Asia.De asemenea mai cânta în grupul “André Rabini Sextet “ Din anul 2017 este printre promotorii grupului “Short Connection Quintet”

Stelian Andronic

Absolvent al conservatorului “George Enescu”din Iași,Profesor și inițiatorul grupului „Halle Percussion Ensamble“ la Konservatorium Georg Friedrich Händel“din Halle Fost membru al grupului “Transfer” “Paralela 45”, “Studio Jazz quartet”,“Stanley Blume quintet”,“Intercity Blues Band”. Hobby : Pictura

Mimi Bogdan (Șun)

A studiat la “Conservatorul George Enescu”din Iași. A făcut parte din grupul “Transfer” și alte formații de stil Jazz-Rock. Actualmente îsi desfășoară activitatea în Norvegia unde și locuiește

INFO

Casa de Cultura ”Mihai Ursachi”

Adresa: Bd. Carol I, Parcul Copou, Iasi

Tel&Fax: 0332 110 954, 0232 267 547

Webwww.culturacopou.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: