Joi si vineri, specialiștii și managerii HR se întâlnesc la Iași!

macheta-hr-sumit-1080x1920

Timp de două zile, pe 23 și 24 octombrie 2014, peste 120 de specialiști HR și manageri se vor întâlni la HR Summit Iași pentru a pune în discuție cele mai noi tendințe din HR și pentru a găsi soluții la problemele cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi.

HR Summit, cel mai important eveniment regional dedicat managerilor și specialiștilor de resurse umane, aduce anul acesta în Iași 14 speakeri cu  o experiență de peste 15 ani în industria HR&management care, timp de două zile, vor pune la dispoziția participanților studii de caz, exemple concrete și soluții practice cu ajutorul cărora aceștia își vor putea îmbunătăți activitatea profesională.

Antoneta Galeș– Co-Fondator Sonas- va discuta alături de participanții acestei ediții despre lungul drum pe care trebuie să îl parcurgă un specialist de resurse umane pentru a deveni un adevarat strateg. Aceasta consideră că  ”pentru un strateg în HR, competența se află la intersecția a trei cercuri: cunoștințele care fac din acesta un expert, abilitățile care îl tranformă în agent al schimbării și atitudinea de lider care înseamnă curaj, încredere, onestitate și discenamant. Este important să cunoaștem contextul macro- și microeconomic, piața concurențială, tendințele și potențialul din domeniul în care activează compania pentru care lucrăm. Toate acestea ne permit să integrăm strategia de business în strategia de dezvoltare a oamenilor din organizație și să participăm activ la schimbare.”

Iulian Padurariu– Managing Partner The Marks va susține un workshop despre gamification în procesele de HR. Participanții vor afla cum trebuie implementat acest concept pentru a conduce la engagement și fidelizare cu rate de succes cu până la 100% mai mari decât prin alte metode.

Cristian Mihai– Head of Psychology Department, HART Consulting va vorbi despre Self-awareness & leadership development și despre cum trebuie folosită această abilitate pentru a forma liderii dintr-o organizație.
HR Summit Iași cuprinde și în acest an o zonă expozițională, deschisă publicului larg, în care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane își vor expune portofoliile de produse și oferte, facilitând interacțiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii și specialiștii din domeniu.

La această ediție în zona expozițională participanții vor găsi companii precum : Mindit, Signal Iduna, Romanian Software și UCMS.  Mai multe informații despre înscrieri și agenda evenimentului găsești pe www.iasi.hrsummit.ro.

Libero Events este o agenție de evenimente B2B și B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical și evenimente dedicate antreprenoriatului.  Organizam târguri și expoziții: Touristica, Deco Show, BookShow, conferințe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri și seminarii.

INFO

HR Summit

www.iasi.hrsummit.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: