John F. Kennedy – Enigmele unui erou– la UPA din Iasi

În noiembrie 2013 s-au împlinit 50 de ani de la un eveniment tragic care a marcat istoria Statelor Unite si a lumii întregi-  asasinarea presedintelui John F. Kennedy. Pentru a readuce în prim plan personalitatea unui om care a influentat si încă influentează istoria lumii, vă asteptăm joi, 16 ianuarie 2014, ora 18:00, la Universitatea “Petre Andrei” din Iasi, Aula Magna (etajul 6) la evenimentul –  “John F. Kennedy – Enigmele unui erou” .

Invitati speciali pentru acest eveniment vor fi domnul Sever Voinescu – Presedinte Asociatia Friends of America, domnul Sorin Mîndrutescu de la CEO Oracle Romania si Prof.univ.dr. Doru Tompea, Rectorul UPA din Iasi.

În cadrul evenimentului va avea loc prelegerea cu tema “JFK, mostenire si mit”, proiectia unui film documentar si prezentarea cărtii “John F. Kennedy – Enigmele unui erou”, un bestseller New York Times, tradus si prezentat în avanpremieră la Festivalul de Film Istoric de la Râsnov (www.ffir.ro).

INFO

www.upa.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: