JOGO DA VIDA # 9 – Festival internaţional de capoeira la Iasi

macheta ziarul de iasi

Festivalul JOGO DA VIDA este organizat de A.S. K-NOI şi GRUPO CAPOEIRA BRASIL ROMÂNIA în perioada 26 – 29 mai 2016, în Iaşi / România. Toate activitãţile specific se vor desfãşura în complexul Sala Polivalentã din Iaşi şi PALAS Iaşi.

Festivalul JOGO DA VIDA # 9 este un eveniment unic ca amploare şi importanţã în rândul evenimentelor cultural-sportive din România, adresându-se unei categorii largi de beneficiari, de la practicanţi şi admiratori ai fenomenului capoeira pânã la iubitorii de artã, culturã şi muzicã tradiţionalã cu specific afro-brazilian şi nu numai.

Festivalul JOGO DA VIDA # 9 are ca principal obiectiv promovarea capoeirei ca o activitate multivalentã, aflatã la graniţa între sport, culturã, artã, program educativ şi platformã socialã de modelare a spiritului şi caracterului. Pe durata celor 4 zile, se vor derula o suitã de lecţii practice, ateliere tematice, prezentãri, vernisaje, dezbateri, demonstraţii şi spectacole oferite de oaspeţii evenimentului şi de membrii GCB Romania.

Festivalul JOGO DA VIDA # 9 funcţioneazã a o platformã de manifestare a spiritului uman, în contextual unui mediu încãrcat de istorie, culturã şi tradiţii oferit de capoeira. Viziunea noastrã graviteazã în jurul ideilor de toleranţã, echitate, prietenie, perfomanţã umanã, spirit liber, creativitate şi educaţie.

Vor fi prezenti oaspeţi ce se bucurã de o largã apreciere în comunitatea internaţionalã a capoeirei şi nu numai: Mestre CIBRIBA, Mestre AZUL, Formado ZAMIS, Contra-mestra CRISTINA, Instrutor JACARE, Antonio DOS SANTOS

Alãturi de aceşti oaspeţi deosebiţi şi-au anunţat prezenţa şi alţi profesori şi instructori din România şi Europa. Participanţii indirecţi pot participa în calitate de spectatori sau susţinãtori GRATUIT la toate activitãţile derulate.

PROGRAM

Program JdV 2016

Festivalul JOGO DA VIDA # 9 este un eveniment dedicat bucuriei şi prieteniei, la are toţi doritorii pot participa în calitate de spectatori, admiratori sau participanţi direcţi.

INFO

A.S. K-NOI

E-mail: capoeira_knoi@yahoo.com

www.capoeiraromania.com

FB: Grupul Capoeira Brasil Romania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: