Joe Cocker are o camera de hotel care ii poarta numele

Elvetia nu are o puternica reputatie rock’n’roll insa s-a lasat de-a lungul timpului inspirata de multe personaje rock. Asa se face ca un hotel din Zürich care se afla in Top 10 Destinatii Rock, detine zeci de camere dedicate starurilor rock si decorate in stilurile caracteristice ale acestora. Si celebrul Joe Cocker are la ZicZac Rock Hotel o camera care ii poarta numele!

ZicZac Rock Hotel are in jur de 50 de camere, toate cu denumiri rock. Fanii muzicii rock isi pot alege dintre: Jimi Hendrix, Beatles, AD/DC, ZZ Top, Lenny Kravitz, Bob Dylan, Frank Zappa, Status Quo, Prince, Led Zeppelin, Rolling Stones, Tina Turner, Elvis Presley, Jon Bon Jovi, George Michael… sau chiar Bob Marley… Dar camera cea mai interesanta pentru fanii rock (mai ales pentru fanii lui Joe Cocker) este camera 402, care se mai numeste si Joe Cocker si ii are ca vecini pe Guns N’Roses, Deep Purple, Elton John si Bryan Adams. La un etaj superior se gaseste chiar o camera care poarta numele unuia dintre idolii lui Joe Cocker – Chuck Berry.

Curios este insa ca Joe a declarat ca nu a innoptat niciodata la hotelul care si-a denumit una dintre camere dupa numele sau. Daca va face acest lucru nu se stie, insa un lucru este sigur: in august va innopta pentru cateva seri chiar la noi in capitala. Chiar daca nu va sta intr-o camera de hotel care sa ii poarte numele, cu siguranta Joe Cocker se va simti bine in tara noastra, cantaretul fiind de fiecare data uimit de caldura si admiratia cu care este intampinat de catre fani.

Fanii artistului britanic il vor putea asculta pe acesta live la Sala Palatului din Bucuresti, pe 4 august! Vizita lui Joe Cocker face parte din turneul de promovare al noului sau album – „Fire It Up”. Pe langa piese de pe noul album, fanii vor mai putea asculta si: You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, N’oubliez Jamais, Ain’t No Sunshine, Up Where We Belong…

INFO

www.ProjectEvents.ro

www.facebook.com/ProjectEvents.ro 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: