“Jocurile Foamei: Revolta – Partea 1” are o lansare speciala in Romania

Jocurile-Foamei---aplicatie

Republika și Forum Film pregătesc lansarea celui mai nou film din seria „Jocurile Foamei”. Cea mai nouă ecranizare a trilogiei „Jocurile Foamei” beneficiază de o strategie de comunicare ce integrează o serie de activități care se vor desfășura în mediile online și offline.

Prin campania de comunicare pe care au pregătit-o pentru lansarea în România a filmului „Jocurile Foamei: Revolta – Partea 1”, Republika și Forum Film România îi invită pe români să se alăture „revoltei” stârnite de Katniss Everdeen, personajul principal al trilogiei.

„Revoluția” va începe în mediul online din România prin accesarea aplicației „Jocurile Foamei – Revolta”, implementate de Republika: www.facebook.com/CineForum.ro. Prin intermediul acesteia, fanii trilogiei pot să se alăture lui Katniss și să aprindă flacăra revoltei pentru a-și manifesta entuziasmul pentru partea a 3-a a acestui film. Îndeplinirea tuturor misiunilor din aplicație le poate aduce participanților premii surpriză, demne de un adevărat revoluționar. În același timp, „revolta” poate fi plănuită și pe www.filmuljocurilefoamei.ro.

Cei care sunt curioși să afle mai multe despre Revoltă, pot descoperi Districtul 13, lăcașul subteran în care Katniss și aliații săi plănuiesc lupta împotriva Capitoliului. Intrarea secretă în Districtul 13 se află chiar în București! În fața magazinului Unirea, la intersecția bulevardelor Unirii și I.C. Brătianu, bucureștenii vor avea ocazia să arunce o privire intrării în Districtul 13, ilustrată într-un mod inedit printr-o pictură 3D, chiar pe asfalt. Pictura a fost realizată de pictorii Daniel și Cătălin Relenschi.

Desen-3D---Jocurile-Foamei

Jocurile Foamei este unul dintre cele mai îndrăgite si așteptate filme de către publicul din România. Tocmai de aceea, am dorit să implementăm o campanie de comunicare inedită, care să crească și mai mult comunitatea de fani a francizei. În același timp, ne-am dorit să creăm o modalitate prin care fanii din întreaga țară să poată interacționa cu personajele și cu povestea în sine, iar Republika ne-a ajutat să găsim cel mai eficient și creativ mod de a o face” a spus Andreea Zidaru, Marketing Director Forum Film România.

Ne bucurăm că avem ocazia să desfășurăm și anul acesta, alături de ForumFilm, campania de lansare în România pentru un film devenit fenomen mondial. Proiectul de comunicare implementat de Republika se bazează pe o abordare integrată de promovare online-offline centrată pe un obiectiv major: acela de a face cât mai mulți oameni să acționeze! Utilizatorii online au la îndemână tool-urile necesare pentru a duce mai departe mesajul filmului, iar în offline le oferim una dintre cele mai complexe picturi 3D realizate în România menită să capteze atenția și să determine la rândul său transmiterea a cât mai multor imagini tip raportări de la fața locului, către prieteni și pe rețelele de socializare” a declarat Ștefania Kadima, Managing Partner Republika.

Campania de comunicare a filmului „Jocurile Foamei: Revolta – Partea 1” a fost lansată la începutul lunii noiembrie, iar aplicația „Jocurile Foamei – Revolta” a strâns în primele zile un număr de 1650 de utilizatori. Filmul va fi disponibil în cinematografele din România începând cu data de 21 noiembrie.

DESPRE

Jocurile Foamei: Revolta – Partea 1” urmărește continuarea poveștii lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care devine un simbol al revoltei în ținutul Panem, aflat în continuare sub tirania Capitoliului.

După evadarea spectaculoasă din Arena în care a fost aruncată alături de alți veterani ai Jocurilor Foamei, Katniss ajunge în Districtul 13, un lăcaș subteran și neștiut al rezistenței față de opresiunea Capitoliului. Aici, ea cunoaște o nouă organizare, se reface după extenuantele Jocuri ale Foamei și se pregătește să aprindă Revolta alături de noii săi aliați. De aceasta dată, Katniss va avea o surpriză legată de Peeta Mellark (JoshHutcherson), care după ce a fost răpit la finalul filmului precedent va reapărea într-o postură neașteptată.

INFO

www.filmuljocurilefoamei.ro

www.facebook.com/CineForum.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: