Jocurile copilariei in poiana la Dobrovat

ProbikeAddiction reia una dintre cele mai indragite ture pentru copii pe care le realizeaza. Sambata, 9 iunie 2018 vor asalta din nou cu bucurie poiana de la Dobrovat.

Daca ar fi sa povestim in doar cateva cuvinte despre ce urmeaza sa se intample, ar fi cam asa: tura de cicloturism in familie “Jocurile copilariei” cuprinde vizitarea manastirii, legendele despre comorile din Dobrovat, minicurs de siguranta in trafic, tura de cicloturism, stejarii seculari din vremea lui Stefan cel Mare, jocuri in aer liber, placinte poale in brau gatite traditional si muuulta distractie – adica ingredientele perfecte ale unei sambete petrecute in natura!

Detaliile turei, pe scurt:

– Sambata, 9 iunie 2018
– punct de intalnire Manastirea Dobrovat, ora 11.00
– recomandat copiilor peste 6 ani
– purtarea castii – obligatorie
– fiind o tura de cicloturism in familie, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta

INSCRIERE

Pret: 30 lei de persoana, indiferent ca este vorba despre copil sau adult. ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere: 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie – casca, lumini. Pret inchiriere 50 de lei/bicicleta; un suport Thule pentru 3 biciclete cu prindere pe carlig. Pret inchiriere: 80 de lei. Formularul de inscriere este disponibil AICI

INFO

ProBike Addiction

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: