Jocurile copilariei in poiana la Dobrovat, 18 mai 2019

Te invitam sa pedalezi si sa te joci alaturi de copiii tai intr-o tura de cicloturism extrem de indragita: Jocurile copilariei in poiana la Dobrobat, vor avea loc in acest an sambata, 18 mai 2019.

Tura are ca punct de start Manastirea Dobrovat pe care o veti vizita si veti afla despre legendele comorilor din localitate. Apoi veti parcurge 3 kilometri pe plat, dintre care 2 km pe sosea (o sosea buna, necirculata intens) si un kilometru pe drum de pamant pana la locul de langa padure unde va asteapta surprizele. Start la joaca in natura!

Tura de cicloturism este recomandata pentru copiii de peste 6 ani. De asemenea, fiind vorba despre o tura de cicloturism family, este incurajat pedalatul in familie, astfel incat cei mici sa fie insotiti de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

Tura va incepe cu cateva sfaturi legate de siguranta a mersului pe bicicleta, grupul va merge compact, cu opriri destul de dese, dar scurte, in functie de nevoile copiilor.

Detaliile turei, pe scurt:
-Sambata, 18 mai 2019
-punct de intalnire Manastirea Dobrovat, ora 11.00
-recomandam copiilor peste 6 ani
-purtarea castii – obligatorie
-fiind o tura de cicloturism in familie, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta

INSCRIERE

Pret: 35 lei de persoana, indiferent ca este vorba despre copil sau adult. Recomandam ca o experienta de acest gen sa fie impartasita in familie :), pentru ca stim cat e de important sa petrecem timp de calitate in natura, in familie. Direct la formularul de inscriere: https://bit.ly/2JS0BDZ

INFO

ProBike Addiction

ioana@probikeaddiction.ro

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: