”Jocul de-a vacanța” – regia Andrei Ciobanu

Teatrul Birlic din Falticeni va invita la “Jocul de-a vacanța”, marți, 20 Noiembrie 2018, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole a Ateneului din Iași.

Vara, vacanta, o pensiune de munte ascunsa intre brazi, sase personaje care vor sa depăşeasca uşor barierele realului şi sa intre în roluri asumate, care le divulgă tainele ascunse până acum, ale firii. Acestea sunt ingredientele care nasc o comedie ludica, vie, energica. Dar, dacă vom scrijeli cu unghia stratul subţire de var care asigură nivelul prim, dulce al piesei, vom da de celălalt nivel, cel dramatic. Vom descoperi ca personajele nu tânjesc după un trecut ca un paradis pierdut, ci tânjesc după o fericire viitoare care refuză să se împlinească. Ca atare jocul nu este unul oarecare, ci e jocul fiinţei, care permite fiecărui personaj să se cunoască pe sine şi poate revela fiecăruia adevărurile esenţiale. Jocul de-a vacanta este, in ultima instanta, o forma de autocunoastere.

Asadar, ce se intampla cand ne rupem total de cotidian, cand posta nu mai aduce ziare si scrisori, cand telefonul e stricat, cand firele antenei radio sunt taiate? Incepe ceea ce se cheama jocul de-a vacanta. Si se mai cheama jocul de-a uitarea. Si s-ar mai putea chema jocul de-a fericirea!

BILETE

Pret bilet: 15 lei. Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

”Poveștile copacilor magici: BALONUL” | Ateneul National din Iasi

”Povestea Unirii”, un spectacol de Ovidiu Lazar

”Acuzat: femeia(Sincer… Te iubesc?!)” | Ateneul National din Iasi

”Alice in Tara Minunilor” | Ateneul National din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert de muzică populară în aer liber

EXPOZIȚIA „NATURALISM ABSTRACT ȘI CULORILE SPIRITULUI” – LILA LUNGULESCU

EXPOZIȚIE DE GRAFICĂ – ,,MESAGERUL” – NISTOR MIHAI DAN

Lansare de carte și dezbatere „Viața pe Facebook. Dau like deci exist”

Scrie un comentariu: