Jobshop Iasi, 9-12 aprilie

În zilele 9-12 aprilie, BEST Iasi te invită să îti începi cariera la Jobshop®, evenimentul national de carieră. Întâlniri directe cu angajatorul, sesiuni de training, ateliere tehnice, prezentări de companii si tehnologii si conferintă pe tema carierelor de succes – prin toate acestea  contribuim la dezvoltarea unei noi si diferite generatii.


Ne dorim ca prin activitătile întreprinse de noi să sustinem studentii să îsi atingă potentialul maxim. Putem realiza acest lucru clădind pas cu pas un viitor. Un viitor în care fiecare îsi poate construi cariera, jonglând cu pasiuni, experiente, oportunităti de învătare si interactiuni cu medii diferite de lucru, situatii si oameni!

Dacă nu poti refuza oferta, te asteptăm cu un CV si mult entuziasm la Jobshop® – Evenimentul national de carieră si pe www.jobshop.ro

BEST, Board of European Students of Technology a luat nastere în 1989 în Berlin si în anul 2000 în Iasi din dorinta studentilor pentru educatie complementară celei universitare, din dorinta pentru dezvoltare si deschiderea unor noi orizonturi. Astfel, misiunea noastră alături de dorinta de a aduce studentii, universitatea si companiile în acelasi punct s-a răspândit în 96 de universităti tehnice din 33 de tări ale Europei.

INFO

www.jobshop.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: