JobShop 2012, 2-7 aprilie

In perioada 2-7 aprilie 2012, BEST Iasi in colaborare cu Universitatea Tehnica Gh. Asachi, organizeaza cea de – a XII-a editie a Evenimentului National de Cariera JobShop®.

JobShop - BestMedia Iasi

JobShop® este un eveniment care se adreseaza studentilor si absolventilor ieseni, cu precadere  celor de profil tehnic, care le ofera sansa de a lua contact direct cu reprezentantii companiilor, de a discuta despre oportunitatile si conditiile mediului de lucru actual si de a primi sprijin in cariera. Pe langa locurile de munca oferite de catre companiile participante, studentii pot aplica si pentru locuri de practicã, proiecte de diplomã si burse.

Pe parcursul celor 6 zile, studentii sunt asteptati sa participe la activitatile ce se vor desfasura in salile facultatilor Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi si la ziua de standuri din data de 4 aprilie in facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului din cadrul Universitatii Gheorghe Asachi. Printre acestea se numara training-uri tehnice, de dezvoltare personala, prezentari interactive, vizita la companie si workshop-uri. Evenimentul este organizat in colaborare cu Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizatie apolitica vizibila pentru mai mult de 1.000.000 de studenti prin prezenta in cele 83 de universitati tehnice din 31 de tari europene. Aceasta organizatie promoveaza spiritul european si incurajeaza comunicarea si lucrul intr-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizeaza anual – cursuri academice, competitii ingineresti, simpozioane educationale si altele.

INFO

www.jobshop.ro

Local BEST Group Iasi
Board of European Students of Technology
www.BEST.eu.org/iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: