Joaca Diablo 3 ACUM! Blizzard a lansat Open Beta Weekend

Aveti un cont valid battle.net si un calculator decent, care ruleaza Windows sau Mac OS X? Atunci poti juca Diablo 3 in acest weekend , fara a avea nevoie de acces special beta sau V.I.P . Blizzard a anuntat ca clientul de Diablo 3  este disponibil pentru download ACUM!

De ce? Deoarece compania realizeaza un ”test de stres” timp de trei zile, inainte de lansarea oficiala de luna viitoare.

diablo-3
Conform celor de la techland.time.com, clientul de Diablo 3 are in jur de 58 MB, iar pachetul de dowloadat este de cca. 4 GB. Dupa descarcare, veti avea nevoie de alti 15 GB spatiu liber pe hard disk pentru instalare. Puteti juca pina la nivelul 13, alergind una dintre cele cinci clase disponibile.

Weekend-ul beta incepe pe 20 aprilie, la ora 12.01 PM si dureaza pina luni, 23 aprilie, ora 10.00 AM.

Care sint diferentele intre acest weekend beta si posibilitatea de pina acum de a juca pe baza unei invitatii? Blizzard spune ca jucatorii din acest weekend nu vor putea posta pe forumul beta si nici nu vor primi bani virtuali pentru achizitii in Casa de licitatie. De asemenea, jucatorii coreeni nu vor avea acces la joc, datorita ”diferentelor regionale”.

Odata cu concluziile desprinse in urma acestui ”test de stres” varianta beta va rula pina la data de 1 mai, data dupa care jocul va intra in linie dreapta pina la lansarea oficiala din 15 mai.

INFO

eu.battle.net/d3/en/blog/4105609/Diablo_III_Open_Beta_Weekend_-20_04_2012

VEZI SI: Diablo 3, din 15 mai!

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: