Jethro Tull revine cu un spectacol special în România

afjtbuc

Jethro Tull revine cu un spectacol special în România. Vino să asculţi legendarele sale piese la Sala Palatului pe 21 februarie 2017!

Formația care a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea este pregătită de un show special pentru fanii din România. „ JETHRO TULL performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce îmbină muzica cu arta interpretativă şi reuşeşte să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului.

După concertele susţinute în Statele Unite şi Germania, legendara formaţie revine în ţara noastră împreuna cu Ian Anderson pentru a-i fascina din nou pe fanii români cu amestecul lor fermecător de hard rock, sonorităţi folk şi tente de blues. De pe setlist nu vor lipsi piese celebre precum „Aqualung”, „Thick as a Brick”, „Locomotive Breath”, „Too Old to Rock’n’Roll“ sau „Too Young to Die“.

În prezent trupa este formată din: Ian Anderson (flaut, voce, chitară acustică), Florian Opahle (chitară electrică), Scott Hammond (tobe), John O’Hara (keyboards), David Goodier (bass), la care se adaugă ajutorul lui Ryan O’Donnell, în domeniul vocal şi teatral.

Muzica lor îşi are rădăcinile în blues-ul britanic al anilor ’60 şi este marcată de o tonalitate vocala ieşită din comun, căreia i-a fost adăugat sound-ul flautului. Iniţial formaţia cânta un blues rock experimental, însă ulterior au inclus şi elemente de rock clasic, folk, jazz sau art rock.

Ultimul concert Jethro Tull din România a avut loc în 2014 şi s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor, fiind un eveniment soldout.  Membrii trupei sunt încântaţi să îşi revadă fanii români, alături de care s-au simţit excelent de fiecare dată şi le promit acestora o seară de neegalat.

Biletele se vor pune in vanzare incepand de luni, 26 septembrie, pe site-urile de specialitate.

INFO

Sala Palatului
Jethro Tull – Official Web Site

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: