Jean-Michel Jarre în concert la Cluj-Napoca

jean michel jarre cluj

Concertul face parte din turneul mondial ‘ELECTRONICA’, care va avea startul în Europa în luna octombrie (a.c.). Evenimentul, care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, este organizat de Diesel Events.

Anul 2016 îl va readuce pe avangardistul muzicii electronice, Jean-Michel Jarre, într-un show live spectaculos, pentru prima dată după o perioadă de șase ani de absență de pe marile scene ale lumii. Turneul mondial “Electronica” va avea startul în Europa în luna octombrie, iar pe 11 noiembrie artistul francez Jean-Michel Jarre va fi la Cluj-Napoca, unde va concerta în Sala Polivalentă.

Așa cum am promis, încă de anul trecut, în 2016 vom organiza la Cluj-Napoca evenimente și concerte și mai spectaculoase. Jean-Michel Jarre este recunoscut ca fiind artistul ale cărui concerte nu au fost încă și probabil nu vor putea fi egalate, fiind unul dintre primii artiști din lume, care a susținut adevărate spectacole de muzică electronică. Ne bucurăm mult, că am reușit să-l aducem pe unul dintre pionerii muzicii electronice, pe 11 noiembrie, la Cluj-Napoca”. afirmă Mircea Buteanu, Manager Diesel Events.

Renumit pentru fascinantele efecte vizuale și pentru folosirea tehnologiei digitale de ultimă oră, care au încântat milioane de oameni din întreaga lume, show-ul promite încă o dată să fie o călătorie muzicală cu adevărat captivantă. Artistulul Jean-Michel Jarre dorește să își captiveze publicul cu noile melodii cuprinse în cel mai recent album intitulat “Electronica”, dar și cu deja cunoscutele albume “Oxygene” (1976) sau “Equinoxe” (1978).

Cu renumitele sale concerte de mărimea unui oraș întreg, Jarre a stabilit recoduri mondiale Guinness pe tot mapamondul, inclusiv unul pentru o audiență de 2.5 milioane de fani organizat în fața La Défense, Paris, urmând ca imediat după aceea tot el să își depășească propriul record în Moscova, când pentru cea de-a 850-a aniversare a orașului, Jean-Michel Jarre a susținut un concert pentru un număr impresionant de 3.5 milioane de fani.

Cu o producție unică și nouă, Jarre va crea și împărtăși energia concertelor sale macro și emoția unei adevărate experiențe în arena în această primă etapă a turneului său mondial în aproape toată Europa. Artistul francezul va concerta în lunile octombrie și noiembrie în locații importante precum Arena 02 din Londra și Arena AccorHotels din Paris, pe lângă concertele susținute în Germania, Slovacia, Polonia, Austria, Elveția, România și multe altele. Toate biletele pentru debutul european al turneului “Electronica” au fost puse spre vânzare vineri, 18 martie.

Turneul european din acest an va avea loc după debutul celui de-al doilea volum al albumului “Electronica 1: The Heart of Noise”, stabilit pentru data de 6 Mai, 2016. Lansat  prin Sony Music International, acesta vine în continuarea aclamatului prim volum, intitulat “The Time Machine”, și dispune de o serie întreagă de colaborări cu artiști celebri, precum Rone, Pet Shop Boys, Primal Scream, E.S., Julia Holter, Gary Numan, Jeff Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Sebastien Tellier, Hans Zimmer, Cyndi Lauper and Christophe, pe care Jarre i-a ales în mod special pentru a desăvârși proiectul acestui album constituit din două volume.

Electronica Vol. 2: The Heart of Noise este disponibil pentru pre-comandă pe iTunes, Amazon și Spotify. Toți cei ce vor comanda albumul acum vor primi primul ‘The Heart of Noise’, realizat împreună cu Rone, printr-un download gratuit.

Jean-Michel Jarre a susţinut până acum 2 concerte în România, în 2008, respectiv 2011, ambele la Bucuresti. Pe 11 noiembrie (a.c.) va fi pentru prima dată la Cluj-Napoca.

BILETE

Pretul biletelor variaza intre 110 lei – categoria Revolution 4 si 485 lei – VIP Exclusive. Acestea pot fi achizitionate online de pe eventim.ro.

INFO

Jean Michel Jarre

jeanmicheljarre.com

www.facebook.com/jeanmicheljarre

You Tube

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: