JAZZ PE LAC by CALI Quartet

După o pauză (prea lungă), revin pe scenă cu o mare poftă de improvizație. Vă invităm la terasa Liria, pe lacul Aroneanu, pentru o seară de jazz alături de CALI Quartet feat. Andra Botez și Sandu Bantaș.

Liria este o locație de poveste pentru petreceri și evenimente dichisite, pe lacul Aroneanu. Decorul, pontonul, luminile și zâmbetele întregesc atmosfera caldă. Spațiul Liria este amenajat pentru întreaga familie, cu loc de joacă pentru copii și mese pe terasa verde și pe pontonul deasupra lacului.

Din cauza restricțiilor Covid-19, pentru a vă rezerva locul este necesar să contactați Liria Events. În cazul în care vremea nu va fi favorabilă, biletele cumpărate vor fi valabile pentru concertul reprogramat.

Ne-am bucura să vă avem alături pentru o seară de muzică live, cu acompaniament deosebit din partea valurilor de pe lac și al foșnetului de frunze din grădină.  Liria Events

BILETE

Prețul unui bilet la concert este de 25 lei și este disponibil pe m.iabilet.ro/bilete-concert-jazz-pe-lac-by-cali-quartet-56625/. Consumația la terasa Liria este achitată separat, și puteți consulta meniul aici: liria-events.ro/restaurant-meniu-a-la-carte-terasa

INFO

www.facebook.com/liriaevents

PE ACEEASI TEMA:

Concert Andra Botez | Festivalul Străzii Lăpușneanu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

HELLO MY NAME IS: GERMAN GRAFFITI | Galeria Aparte

NE-A IESIT PE NAS! | Doru Octavian Dumitru

Revelion 2022 | Hotel Unirea

Revelion 2022 cu Dj Funky

Scrie un comentariu: