JAZZ PE LAC by CALI Quartet (II)

Jazz pe lac (part II) era inevitabil după succesul zguduitor al primei părți.  Așadar, sunteti asteptati pentru o nouă porție de improvizație și good-vibe. Se pare că jazz-ul se potrivește perfect cu ambientul natural al serilor în aer liber de pe lacul Aroneanu. Keep swinging!

Vă invităm la terasa Liria, pe lacul Aroneanu, pentru o seară de jazz alături de CALI Quartet featuring “Oana Tudose” & “Anca Șerban”. Va asteapta o seară de muzică live, cu acompaniament deosebit din partea valurilor de pe lac și al foșnetului de frunze din grădină.

Spațiul Liria este amenajat pentru întreaga familie, cu loc de joacă pentru copii și mese pe terasa verde și pe pontonul deasupra lacului.

BILETE

Prețul unui bilet la concert este de 25 lei (pentru grupurile de 4 persoane) și 30 lei acces general. Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro. Consumația la terasa Liria este achitată separat și puteți consulta meniul  delicios aici: liria-events.ro/restaurant-meniu-a-la-carte-terasa. Din cauza restricțiilor Covid-19, pentru a vă rezerva locul este necesar să contactați Liria Events (la 0374090060). ̆ ̦̆ ̦ ̆ ̂ ̦ , ̆ ̆ ̆ ̦ sau (̆ ̆ ̦ ). În cazul în care vremea nu va fi favorabilă, biletele cumpărate vor fi valabile pentru concertul reprogramat.

INFO

www.facebook.com/liriaevents

PE ACEEASI TEMA:

JAZZ PE LAC by CALI Quartet

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Toată gașca la Bairam | Nish

Vieti duble | Cinema Ateneu

Tot mai sus: GUESS WHO | Nish

Ateneul Național din Iași joacă în deplasare

Scrie un comentariu: