Jazz Night cu 4 Universe

Va invitam sa traiti experienta jazzului cu Andra Botez si Trupa 4 UNIVERSE, miercuri , 28 noiembrie ora 20.00, la Restaurant Traian. Intrarea este libera, insa, se impune rezervarea locului in sala.

Jazzul nu mai este demult doar un stil de muzică. E un fel de a fi. Un soi de comportament. Un “a fi” care se bazeaza pe rigoare şi improvizaţie, pe simplitate şi complexitate, pe cultură şi nativ, pe ieşiri în decor si groove, toate in acelaşi trup.

După ce în comunism mult timp jazzul era considerat o manifestare decadentă a imperialismului american, începând cu “dezghețul” cultural din 1964, s-au deschis cluburi de jazz, la radio și televiziune, se transmit emisiuni cu muzică de jazz..

Menu -ul a la carte rafinat si consistent, combina specialitatile bucatariei traditional romanesti cu savoarea bucatariei internationale si va completeaza preludiul unei seri imperiale la Restaurant Traian.

REZERVARI

Telefon: 0232/266.666

INFO

Grand Hotel Traian

Piaţa Unirii nr.1, 700056, Iaşi, România
Tel: +40 232 266 666
Fax: +40 232 212 187
E-mail: reservation@grandhoteltraian.ro

www.grandhoteltraian.ro

www.facebook.com/Restaurant-Traian

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: